Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Wifizoo HTML + CSS modification

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17

    Default

    Ummm I see...
    And it's possible to sniff passwords or cookies in a wpa protected wifi?

    Thanks

  2. #12
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    Martens10, could you hack all the stuff and not only the control panel page, because the old style applies when you open for example the cookies page ..... or i may do it by my own......

    im near ready to reliz my MEGA patch , it will contains ****ing cool additions i talked about in my other thread in code corner and will use your black style too and have some addition from Thex1le like a remote gui and psyco usage.

    this one merge all patch from all persons working on wifizoo....
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    44

    Default

    hey shamanvirtuel,

    it should work on every page. i'm not that lazy yet. I spent a bit with the CSS so that it worked ok on each page, didnt have much time to test a lot...... I'm think when i did the patch i screwed something up? and it's not working correctly. maybe if you could pm me i can explain changes required to get my html + css into you're code ( or the clean wifizoo tarball from hernan), or i can have a look and i might be able to see why it's not fetching my stylesheet.

    Maybe if i give you a tar of the my clean version yu can tell why is not working?

    RxCoup

  4. #14
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default sorry

    i have to ask you to forgive me , was my fault , forgot to apply correctly your mods in wifizoowebgui.py. you have done a ****ing good job man ! all is working ...........

    i have also done two minor mods on your gui ....

    1 : i removed dummy clients/ap images that was appearing because if an error occurs in graphviz , we need to know and not have dummy png from an old scan ...


    2 : i add a "reset logs" button that clean all the log folder ......i think it's useful...

    hernan have decided to reach version to 1.4 and credits will be given to you as to all patchers for their work.

    i will send a test version of wifizoo 1.4 to tester team today or tonight, so check your mail periodicaly..

    but only hernan will decide of the public reliz date...
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  5. #15
    Junior Member w116tjb's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    32

    Default

    Have I ever told you guys that I love you? Cause I do.

    marten, that webGUI looks sexy. So damn sexy.

    I'm eagerly awaiting the release! Edge of my seat, and whatnot.
    Quis custodiet ipsos custodes?

  6. #16
    Member Apollopimp's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    120

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    woooot , i find a solution for hopping .....(and it's ****ing light , no kismet, no airodump-ng at all)
    it's hops also on multiiface (mean each interface hop a different channel)

    im now 2/3 of the work !!!

    see included screen : look the channels.....

    i will try to mix your patch & mine today , will update you ....




    also here'is how you can see wich card have capture what :

    http://backtrack.pastebin.com/m126d50d9

    you can see im using 2 rt73 and the 2 are capturing (even if rausb1 have nearly nothing, but it's because i let it at 54M)
    ps in this output im not using channel hopping
    I hate to bring a dead post pack but Was this abandoned? or just never finished

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    44

    Default

    Hey Apollopimp,

    SV was doing some kool modifications to it. Perhaps he is busy with his many projects. I have been doing a few things, however my changes are visual ( i bought an EEE pc and am making small customization for it) .....

    shamanvirtuel may have response on his stuff?
    RxCoup - Killthepage

  8. #18
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    no

    because the card on wich you sniff will have encrypted packets....
    But if you have the WPA key (or WEP key for that matter) couldn't you run it through a decryption program that uses the key to decrypt the packets like a normal interface would using the WPA_Supplicant or standard WEP hex key? If it is possible to decrypt them through the standard "managed" interface would there be a way to port the code to use the decryption on the monitor interface?

    iono, just my 2cents. Can't wait to see the finished product!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •