Results 1 to 9 of 9

Thread: FastTrack problem?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10

    Default FastTrack problem?

    Just playing around with the new FastTrack, but whenever I try autopwn on an ip it starts then finishes quickly with this:

    db_autopwn -p -t -e

    ____________
    < metasploit >
    ------------
    \ ,__,
    \ (oo)____
    (__) )\
    ||--|| *


    =[ msf v3.2-release
    + -- --=[ 277 exploits - 122 payloads
    + -- --=[ 17 encoders - 6 nops
    =[ 52 aux

    msf > load db_sqlite3[*] Successfully loaded plugin: db_sqlite3
    msf > db_destroy pentest
    msf > db_create pentest[*] Creating a new database instance...[*] Successfully connected to the database[*] File: pentest
    msf > db_nmap 192.168.1.65[*] exec: "/usr/local/bin/nmap" "192.168.1.65" "-oX" "/tmp/dbnmap.14231.0"
    NMAP:
    NMAP: Starting Nmap 4.50 ( [ur]hinsecurorgl] ) at 2008-04-01 17:45 GMT
    NMAP: All 1711 scanned ports on 192.168.1.65 are filtered
    NMAP: MAC Address: 00:164:E8:BA:71 (Compal Communications)
    NMAP:
    NMAP: Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 36.900 seconds
    msf > db_autopwn -p -t -e[*] Analysis completed in 4.97694897651672 seconds (0 vulns / 0 refs)
    msf >
    from there i can only quit the program. its fully updated and all teh other tools work but no matter which of my computers i try to autopwn it does this...

  2. #2
    Junior Member unix_r00ter's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    64

    Default

    maybe this is the problem

    NMAP: All 1711 scanned ports on 192.168.1.65 are filtered

    firewalled?

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10

    Default

    heh yeah i turned off firewalls and now it starts doing a load of exploits but it always ends up hanging on one. i noticed in the print when it was doing the exploits that it said "windows xp sp2 not exploitable". does this mean autopwn does not work with sp2?

  4. #4
    Junior Member unix_r00ter's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    64

    Default

    it means that exploit which was tried does not work with the host, maybe its patched ?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    63

    Default

    Fasttrack sometimes looks to have locked up on certain msgs the main one i noticed being
    "Server not Vunerable"

    if u wait up to 10mins it will finish but to be honest not worth waiting its usually done when it locks up
    Hmmm... Whats this button do?.... OWWWWWWWW

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    17

    Default

    Are your BT and Windows box both running in a virtual environment? I've had this problem before when running Parallels on my MBP.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    167

    Default ....

    Quote Originally Posted by digiuk View Post
    Fasttrack sometimes looks to have locked up on certain msgs the main one i noticed being
    "Server not Vunerable"

    if u wait up to 10mins it will finish but to be honest not worth waiting its usually done when it locks up
    Its not locking up, theres an exploit that tries a bunch of different memory exploits on apache, just hit enter when it looks like its hanging, should see the msf> theres just no carriage return after that exploit.

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8

    Default

    At the moment I can't use Fasttrack to update as its giving me a key vertication error. Anyone else having problems? Would it be something with my machine (Which is default install untouched) or the server?

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8

    Default

    I can't seem to update Fasttrack it gives an error about server vertifcation as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •