Results 1 to 7 of 7

Thread: intel 4965AG laptop wifi card wont connect

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    18

    Default intel 4965AG laptop wifi card wont connect

    im running the BT iso on VMware and i cant get my freaken card to connect..

    its weird ifconfig -a and then the interface comes up as lo
    and my ethernet comes up as eth0

    i type in ifconfig lo up
    then iwconfig essid linksys
    then a error comes up.. is my wifi card supported?

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Only USB wifi cards are supported in VMWare

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    18

    Default dang

    damn.. wel then ill just go buy one then whats a good usb card that works the best and is the most popular.. i looked on the compatibilty site and their is to much to look at kinda

  4. #4
    Senior Member DaKahuna's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    103

    Default

    Quote Originally Posted by NoCover View Post
    damn.. wel then ill just go buy one then whats a good usb card that works the best and is the most popular.. i looked on the compatibilty site and their is to much to look at kinda
    That's interesting. I am sitting here connected to my hotels WLAN using an Intel 4965 AG wireless card on BT3 which is installed on my hard drive.

    After booting the computer, iwconfig shows wlan0 as being in the managed mode and I simply issue a ifconfig wlan0 up and then run Wireless Assistant and pick the WAP that I want connect with from the list chosen.

    I have not had success in connecting with my WPA Enterprise network at work but I can connect to both my WPA-PSK networks at home.

    As far as I know the interface lo is the loopback interface and can't be used to connect externally, but then again I may be wrong. It would not be the first and most likely not the last time.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Default

    Are you using VmWare also DaKahuna?

    NoCover - I have an Alfa WIFI USB, it works great with BT3... Also I'm pretty sure all USB wifi adaptors will work with VMWare (though someone may correct me on this)

  6. #6
    Senior Member DaKahuna's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    103

    Default

    Quote Originally Posted by stubbers View Post
    Are you using VmWare also DaKahuna?
    No, I am not using VMware. I am dual booting.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    153

    Default

    knew that,its my luck who kicks me everytime.lol.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •