Results 1 to 7 of 7

Thread: bt4 won't boot like bt3 why??

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    NYC
    Posts
    19

    Question bt4 won't boot like bt3 why??

    so i use bt3 final and burn it on a cd and my comp boots normally but when i use bt4 on a dvd it wont boot is stuck on the black- green screen and i cant see the bt4 desktop like i did on bt3 ?? any ideas why??

    im on the same situation
    but im stuck on the green-black screen where i get some options but i dont get the bt4 desktop?
    Could it be cause im using a live?
    Immagini allegate Immagini allegate
    Last edited by Archangel-Amael; 02-04-2010 at 06:03 PM.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Big Sky Country
    Posts
    17

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    Looks like a normal login to me? what happens when you login?

  3. #3
    Member muminrz's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    64

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    You need to tell litter more about your “black- green screen”

  4. #4
    Member xX_Spiidey_Xx's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    256

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    Alright, the screencap you included shows you at the BT login screen. Login as root and type startx.
    thou shalt treat all computers as thou wouldst treat thyself, for thou art the creator of thine own problems.

  5. #5
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    NYC
    Posts
    19

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    i type startx on the screen but after awhile it just flashes the screen and nothing happens i will post a video of what occurs.. so i can better inform you guys
    thank you for your help

  6. #6
    Junior Member cr1p70's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Inside your network
    Posts
    32

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    Type root then toor
    then startx and you should start seeing backtrack load up..
    post back screen shot or more NFO if you don't end up at the desktop..

  7. #7
    Member skinnypuppy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0
    Posts
    154

    Default Re: bt4 won't boot like bt3 why??

    Again, this has been covered numerous times. Type fixvesa before issuing startx to see if you can get a gui. lspci -nnv and post the output of what type of video card you are using also helps to resolve issues. If you are running an ATI card, try here: https://help.ubuntu.com/community/RadeonDriver It's how I got my Radeon 9250, 9600 and 9800 running.
    Last edited by skinnypuppy; 02-06-2010 at 08:27 PM. Reason: Added link for ati-fix
    I may have been born with a silver spoon in my mouth but it does not mean I like to be spoon fed.

Similar Threads

  1. Boot Error (Can Start but not Boot)
    By AtHacks in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2010, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •