Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: installing backtrack3 on virtualbox

  1. #1
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default installing backtrack3 on virtualbox

    I have googled and searched many forums. . . found nothing. . .

    How do i install backtrack3 on virtual box.

    vista>virtualbox>backtrack3.iso

  2. #2
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    Quote Originally Posted by BigMac View Post
    I have googled and searched many forums. . . found nothing. . .

    How do i install backtrack3 on virtual box.

    vista>virtualbox>backtrack3.iso
    You obviously didn't search very hard, as the answer can be found quite easily on this forum as well as the official wiki.
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  3. #3
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default

    backtrack.offensive-security.com/index.php/Howto#Install_BackTrack_2_Final_on_OS_X_10.4.2C_VM Ware_Fusion

    I did this before. I run into problems on the first command. . .
    fdisk /dev/sda
    unable to open /dev/sda

    /dev/hda first IDE disk
    /dev/sdc third SCSI disk
    /dev/eda first ps/2 ESDI disk

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    fdisk /dev/hda

  5. #5
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default

    so. . . after installing. . .

    virtualbox still boots from iso file. . .

  6. #6
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default

    I did all this once before and it did nothing. . . still boots from the iso file. . .

  7. #7
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    Quote Originally Posted by BigMac View Post
    I did all this once before and it did nothing. . . still boots from the iso file. . .
    Remove the iso pointer from the VM configuration or take out the disc if you're using a CD
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  8. #8
    Senior Member BigMac's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    213

    Default

    after i unmount the iso. then i start up backtrack it wont boot. . .

    When i boot from the iso. . . i can only get backtrack to boot in "bt3 graphics VESA mode (1024x78)"

    could this be a problem. . .

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default

    I have the same problem. Booting from ISO is no problem, but booting from PC shows a black screen with a white underline in the upper left corner.
    VirtualBox also has ca. 50% CPU usage.
    Please help !!!

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Havok1337 View Post
    I have the same problem. Booting from ISO is no problem, but booting from PC shows a black screen with a white underline in the upper left corner.
    VirtualBox also has ca. 50% CPU usage.
    Please help !!!
    Thank you.
    I have this problem too.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •