Results 1 to 7 of 7

Thread: Help with BackTrack install

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Default Help with BackTrack install

    Hi

    I have got the live cd working fine.

    Now I would like to install BackTrack to my laptop.

    I have followed the instructions in that I found on this website, downloads a PDF with the instruction in there.

    Now when i reboot and remove the cd the message that greets me is :-

    Error loading operating system.

    Does anyone have any helpfull advise.

    I should mention that I am using the BT3 iso and that my laptop is a HP NX6125.

    Cheers

    MW

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by merlinwizard View Post
    Hi
    Now when i reboot and remove the cd the message that greets me is :-
    Error loading operating system.
    Cheers
    MW
    Is the above the only thing that it says when you boot up?
    How long does it take for this to happen?
    Did you change the boot order in your bios ?
    Did you check the md5sum of the disk ?
    Please give more info.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Member imported_rokrmc's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    155

    Default

    I think no os has been install into your hd..so you need to reinstall it again...you can search in this forum how to install bt3...You can run bt3 live cd again and look to the partition that you install if there have bt3 install or not...Also give info how you make the partition..

  4. #4
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Is any screen showing up before?
    Did you make sure to install lilo?
    Tiocfaidh ár lá

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Default

    Thank you for your replys.

    I have been told my another member that i should try dual booting with another system.

    I have found from this that there was something wrong in the way i set up the lilo.

    However upon rebooting the laptop i know get a mad kernel error and the system stops. Replacing the harddrive with a preinstalled version of Winxp also goes wrong. Some how it looks like the onboard graphics have been corrupted.

    I am looking into this error now.

    Cheers for all the help.

    MW

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    74

    Default

    i-hacked.com has an tutorial on installing BT3 to an eeepc from an usb thumbdrive, maybe you can use this information to install it on your laptop.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3

    Default Thanks for the help

    Hi

    Thanks for the help but now I remember why the laptop had been condemend to the bottom of the scrap pile. It was dead.

    I now have another laptop and have sucessfully installed BT3 onto it.

    Thanks again.

    MW

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •