Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: Privileges escalation

  1. #21
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16

    Default

    Well, if come accross a PDF which tells a lot of things about different methods, half of them which are very difficult, so I am trying to figure out how to use them at this moment.
    Studying the art of computer defense.

  2. #22
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    To answer your question, yes it is possible to install stuff after escalating privileges of a normal user.
    Tiocfaidh ár lá

  3. #23
    Member The_Denv's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    364

    Default

    Assuming it is an XP box, your could create you own command prompt within 'edit' or notepad...or make one at home and copy it to a datastick and use that. Or you could try the infamous calc.exe trick to get on the internet

    ..apart from those, you could use a bootup disk.

  4. #24
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16

    Default

    I succeeded in getting a commandprompt. I am trying now to bypass the authentication.
    Studying the art of computer defense.

  5. #25
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6

    Default

    hey frankibo i think this may help u
    link
    ph33r.org/updates/2006/6/5/windows-xp-privilege-escalation-exploit.html[/url]

    Evil Monkey
    (nothing is Impossible in this world bcz even the word Impossible says iam possible bcz even the word possible says iam impossible) got it()

  6. #26
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Evil Monkey View Post
    hey frankibo i think this may help u
    link
    ph33r.org/updates/2006/6/5/windows-xp-privilege-escalation-exploit.html[/url]

    Evil Monkey
    (nothing is Impossible in this world bcz even the word Impossible says iam possible bcz even the word possible says iam impossible) got it()
    I'm sorry, but the link doesn't work
    Studying the art of computer defense.

  7. #27
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16

    Default

    Oeps , did something wrong. Now the link works fine. Thnx
    Studying the art of computer defense.

  8. #28
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16

    Default

    I tried that website but it doesn't work. I can use the command: at. Anybody got suggestions for this problem.
    Studying the art of computer defense.

  9. #29
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Just tried the link and it worked first time and each time I tried it after that in two different browsers.

  10. #30
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default

    Quote Originally Posted by balding_parrot View Post
    Just tried the link and it worked first time and each time I tried it after that in two different browsers.
    I think that he tried the at command given there at the website and that it doesn't work as explained for him.

    Well you should try to browse through exploit archives for local windows exploits. Compile them as a non privileged user and try to see if one of them works.

    Never tried the at stuff out myself.
    Tiocfaidh ár lá

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •