Results 1 to 3 of 3

Thread: BT3 crashed my sda1 ... ?!?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4

    Default BT3 crashed my sda1 ... ?!?

    Hi everyone,
    Im experiencing problems with BT3 and all my system... duh, BIG PROBLEMS actually:

    this is (was) layout of my system:
    /dev/sda:
    Code:
    sda1 -  25GB - vfat - win xp system partition
    sda2 - ~90GB - vfat - data partition
    sda3 -  25GB - ext3 - gentoo system partition
    sda4 -  rest - swap - shared swap
    
    mbr - grub dualboot
    Everything had been working just fine, but then I downloaded BT3 iso, burned it, booted it up, did nothing but browsed bt wiki with firefox.
    then reboot ed and WHOA?!?!? /dev/sda1 cant be mounted (bad superblock or unknown fs), winxp cant be booted, sda1 cant be read with any win/dos/linux system.

    Obviously BT3 f***ed up my sda1 partition.
    (note: I remember that during startup BT3 wrote something about NTFS on sda1, but hey, there was vfat...)

    Any ideas what BT3 did to my sda1 partition?
    or better how to fix it?

  2. #2
    Senior Member imported_spankdidly's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,031

    Default

    Sounds like you broke something. No bueno.
    I felt like bending the bars back, and ripping out the window frames and eating them. yes, eating them! Leaping, leaping, leaping! Colonics for everyone! All right! You dumb*sses. I'm a mental patient. I'm *supposed* to act out!

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4

    Default

    well I know perfectly that this was not my fault... all I have done is:
    everything works fine, then I boot up bt3beta, start firefox, browse web, close, reboot. thats all...
    I blame bt3 startup scripts what do they do? Do they attempt to mount first partition or something?

    No Im pretty sure I didnt do this, all Ive done is booting bt3 and browsing web with friefox. before this action everything was fine...
    I suspect bt3 startup scripts, what do they do? Do they attempt to mount first partition or something?

    Quote Originally Posted by spankdidly View Post
    Sounds like you broke something. No bueno.
    Im sure I didnt do it.
    Personaly I blame bt3 startup scripts, what do they do? Do they attempt to mount first partition or somehitng like that?

    MOD EDIT: THREE POSTS MERGED

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •