Results 1 to 6 of 6

Thread: Silent 'Network' bootup

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18

    Default Silent 'Network' bootup

    Hello every time i boot up BT3 or 2 it goes through a DHCP process. It more therefor be sending packets over the network wireless/wired. How can i boot without generating any network traffic as this DHCP gives away my MAC, not very stealthy eh? I imagine there is a kernel option to skip this, however will the wifi card still be sending probing requests upon boot?

    Cheers
    I hope this hasn't been covered before.

  2. #2
    Senior Member streaker69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA
    Posts
    3,535

    Default

    Disable dhcpd from running at startup?
    A third party security audit is the IT equivalent of a colonoscopy. It's long, intrusive, very uncomfortable, and when it's done, you'll have seen things you really didn't want to see, and you'll never forget that you've had one.

  3. #3
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    Not in front of B|T right this second, but I believe it is controlled in /etc/rc.d/rc.inet and/or /root/.kde/Autostart (make note of the ".")
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    47

    Default

    DHCP should be disabled by default in BT2? - it is in mine and I've not changed anything. Cant say about BT3 though.
    Removed by -=Xploitz=-
    We do NOT allow external links. We only allow "internal" links to our forums. See PM's.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18

    Default

    I'm using a live CD so i can't alter the rc.d files.

  6. #6
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    You can use ISO Buster (or similar) to add files to the rootcopy directory, create a new ISO, and burn it with your customizations.
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •