I was trying to use Hydra today to work on the deice 1.100 livecd.

When it came to the part to use hydra I fired it up, but when I clicked on start it gave me the following errors:

Warning: child 0 reported error no 4, terminating it and restarting ...
Warning: child 11 reported error no 4, terminating it and restarting ...
Warning: child 13 reported error no 4, terminating it and restarting ...
Warning: child 14 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 15 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 16 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 18 reported error no 4, terminating it and restarting ...
Warning: child 19 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 20 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 21 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 22 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 24 reported error no 4, terminating it and restarting ...
Warning: child 25 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 26 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 27 reported error no 3, terminating it and restarting ...
Warning: child 28 reported error no 3, terminating it and restarting ...

I tried it on another machine with the same result.

Afterward I compiled apr,apr-utils and hydra 5.3. That one is working without an issue, after linking the 5.3 binary into /usr/local/bin the xhydra was working correctly too.

Not sure what the issue is exactly, trying to figure it out or if someone else knows a fix already, let me know please.