Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Installing BT3 on VMware Workstation (Video Tutorial)

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default

    Hi when I use:
    Code:
    fdisk /dev/sda
    I get:
    Unable to open /dev/sda
    I followed all steps on the video!!

  2. #12
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by arnoudjansen View Post
    Hi when I use:
    Code:
    fdisk /dev/sda
    I get:
    Unable to open /dev/sda
    I followed all steps on the video!!
    Is sda your hard drive, or is it sdb, hda, hdb etc etc ?

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default

    It is hdc so I guess it should then be:
    Code:
    fdisk hdc
    Gonna try it out now thanx

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default

    I now get the following:
    Code:
    You will not be able to write the partition table.
    Note: sector size is 2048 (not 512)
    Device contains neither a valid DOS partition table, nor Sun, SGI or OSF disklabel
    Building a new DOS disklabel. Changes will remain in memory only,
    until you decide to write them. After that, of course, the previous
    content won't be recoverable.
    
    Warning: invalid flag 0x0000 of partition table 4 will be corrected by w(rite)
    
    Command (m for help):
    When I try mkfs.ext3 /dev/hdc It won't work!!

  5. #15
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default

    Okej I fixed it.
    I made an extra virtual IDE hard disk(the other was SCSI). And now it works fine.
    Thnx anyway

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1

    Default having a bit of trouble

    hows it going?

    i am having a bit of trouble with the install on vmware.

    i run through and do all the fdisk stuff (my drive /dev/hda)
    runs fine.

    then do the mkfs and mkswap works dandy

    create the mount point and then mount. seems great so far.

    i go to the install backtrack program and make sure i have the second option pointed to "/mnt/backtrack" which is where i mounted /dev/hda1

    then changed to full install and removed the check mark.

    i then use the poweroff cmd. and remove the iso from the virtual cd.

    repower on the VM and nothing. blank. nada. just a cursur that doesnt blink in the uper left corner.

    i have deleted and recreated the process many times with no success. any idears?

    thanks.
    Sepiid

  7. #17
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2008
    Posts
    5

    Default

    dude it stops at 100% loading without showing the video.. i just want to know how to install the vmware-tools for bt3 when it comes to the linux kernel directory question.

  8. #18
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    57

    Default

    video not working can watch it..............

  9. #19
    banana88
    Guest

    Default

    Thanks for the sweet tutorial

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •