Results 1 to 2 of 2

Thread: Alfa problems!!! Help me pls!!!!!! :(

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007

    Default Alfa problems!!! Help me pls!!!!!! :(

    Hi all!!! I'm from Spain and my english is very bad sorry!! Sad I have a Edimax with rt73 and I inyection very good using Backtrack 2 and 3, Wifislax (as BT but in spanish), Wifiway, etc. Two weeks ago I buyed a Alfa usb 500mw. I have many problemas with my alfa, I have trying many options but I can associated but I cant inyection.

    BT and Wifislax for example, have the drivers for rt8187 and dont need to install anything. Also I installed drivers from this web:

    wget htp://
    cd rtl8187_linux_26.1010.0622.2006/
    wget htp://
    tar xzf drv.tar.gz
    tar xzf stack.tar.gz
    patch -Np1 -i rtl8187_2.6.22.patch
    make install


    cd beta-8187
    rm -f Modules.symvers
    ln -s ../ieee80211/Modules.symvers Modules.symvers
    ### NOTE versions of GCC may require this instead: ln -s ../ieee80211/Module.symvers Module.symvers
    cd ..
    sh makedrvbk

    ..... I didnt use more commands.

    I buyed my alfa in ebay, ¿Might it be defective?

    Here some screens:

    1. With my Edimax without problems!!! All right!!

    ** htp:// **

    2. With my Alfa with problemas!!! Sad(( (Associated but dont inyection)

    ** htp:// **

    ** htp:// **

    Note: SORRY sorry sorry for my bad english!! >_< Tongue

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007


    help me pleaseeeeeeeee !!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts