Results 1 to 7 of 7

Thread: kde menu fix

  1. #1
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default kde menu fix

    In case any one hadn't noticed the kde menu buttons for ipw 3495 and ipraw were not working to good. i believe I have fixed the issue and have posted it on the wiki here

    http://backtrack.offensive-security....ing_Menu_Items

    While i have got the FIRST thread in a topic hijacked i would like to say that the quality of the bt3 final release has alot to do with us and our fix's so if you have a legit problem and find a solution PLEASE post it so we can verify it and send it on to the developers. If you feel comfortable Please add it to the wiki but if you do not PM me or another senior member and we will do it for you. Remember this is a community project and it should be treated as such. Remeber to donate as well if you can.

  2. #2
    zarraza
    Guest

    Exclamation

    iwl3945/iwl4965 gives this message:

    ERROR: Module ipwraw does not exist in /proc/modules
    No modules unloaded.
    Loaded: iwl3945 iwl4965
    bt ~ #

    ipwraw gives this message:

    Unloaded: iwl4965 iwl3945 mac80211 cfg80211
    /bin/sh: modprode: command not found
    bt iwlwifi-1.0.0 #

  3. #3
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Quote Originally Posted by zarraza View Post
    iwl3945/iwl4965 gives this message:

    ERROR: Module ipwraw does not exist in /proc/modules
    No modules unloaded.
    Loaded: iwl3945 iwl4965
    bt ~ #

    ipwraw gives this message:

    Unloaded: iwl4965 iwl3945 mac80211 cfg80211
    /bin/sh: modprode: command not found
    bt iwlwifi-1.0.0 #
    The first error means nothing but if you check th wiki again I modded the command to get rid of the error.

    the second error you have typed something wrong because me and one other senior member both have verified it.

    Edit: it is modprobe not modprode

  4. #4
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    as im rebuilding the whole menu set , please send me by mail all WORKING CORRECTIONS you have found ....

    THX in advance
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30

    Default

    Are you planning on redoing the flux menu too?

    Cause when I took a peek at it, it didn't look very up to date. Maybe once your done with the KDE menu someone can port it over to flux, I wouldn't mind doing that if no one else wants to.

  6. #6
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    well if you are motivated ... im out of time with all my coding projects

    help welcome , or i'll do it LATER
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  7. #7
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    I am working on the menu fixes shamen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •