Results 1 to 8 of 8

Thread: Toshiba Satelilite pro 4600 display problems

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Default Toshiba Satelilite pro 4600 display problems

    Could be something i just dont know how to fix but the display will only show smaller in the center of the screen at 800*600 instead of 1024*768

    I have tested this on 2 models

    John

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default

    I have a Toshiba 4600 Pro, and my backtrack hangs up during the boot phase.
    is there anything special you did to make it boot right, or should i make a new thread?
    I don't want to give out a false non-working-hardware post, and really want to get the BT3Beta to work

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Default

    Nope worked on both systems straight off its sitting beside me running quite happily.

    Its the bottom end version with 750CPU and 128MB

    Its only running on a live CD and it wont install.

    John

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default

    Damn, mine gives an error about udevtrigger
    might be the orinoco/hermes card driver?

    sorry for the PM spam

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Default

    sorry dude i really cant help, im new to BT and ive only really dabbled in linux before this.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Default

    heh, i get the same problem in live cd.... with a toshiba satellite a20 s103, trident cyberalladin video card... 800x600 and no 1024x768 settable.. just 640x480 as other option :S

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default

    allright, no problem.

    try running
    modprobe tridentfb

    this will load the driver for your video card (trident cyberblade XP), which might solve the display error. do this BEFORE starting X (startx command), otherwise it will have no effect

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1

    Default Toshiba A215-S7413 hang up while booting

    Boot BT3 at my laptop, screen goes blank, and have no reaction. cannot use to reboot Ctrl+Alt+Del.

    I tried text mode. it just stopped while ACIP shows up.

    hope the final release version could fix this problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •