Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: Orinoco Gold + Prism II

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    22

    Default Orinoco Gold + Prism II

    Upon putting either my orinoco gold or Prism II card into the cardbus slot I recieve a "Kernel Bug" message and the system becomes unusable. If I start the computer with one of the cards in it hangs with a message saying modprobe has exited abnormally.

    Any ideas?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Default

    Hi,

    exactly the same here, with my Zcom 325HP (PCMCIA Card) in my Dell Inspiron 8600.

    PLEASE HELP!!

    Thanks,
    Coopers

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    22

    Default

    Hmm, maybe it's an inspiron related problem rather than a card one as I'm using a Dell Inspiron 1100?

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Default

    I don't think that it is an "Dell-Problem" in the "WORKING HARDWARE" Thread are also Dell Notebooks listed...

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    22

    Default

    It could be something to do with the drivers for the cardbus slot though...

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Default

    I am having the same problem with those cards and have tried it on 3 different laptops. My dell is an inspiron 6000.

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    Default

    I SOLVED THE PROBLEM !!!!!

    If your Dell Notebook freezes while booting or when you insert your PCMCIA Card, here ist the Solution.

    You have to exclude IRQ 3 in the file config.opts and kick the/all Adress with 08xxx...

    and

    you have to exclude all other drivers than "hostap_cs" in the blacklist.

    THATS ALL....

    All that is a very special Problem of Dell Notebooks.

    Now after hours of testing i think, i can help many "Dell Users" with their Problem.

    Tired Greetz,
    Coopers

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    22

    Default

    Doesn't seem to work for me on a Dell Inspiron 1100
    As soon as I connect my card the system freezes with flashing keyboard lights indicating a Kernel Panic?

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default

    My Orinoco Gold Card dumps when I insert it as well. Using flux, I am still able to get a command prompt and can capture the dump if anyone wants me to post it.

    Dell D610
    Orinoco Gold WaveLAN Turbo 11Mb

    Ouput (condensed):
    kernel BUG in lib/iomap.c:106!
    invalid opcode: 0000 (#1)
    ....
    Process modprobe
    ....
    udevd-event[6261]: run_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit
    ....

  10. #10
    Junior Member imported_spudgunman's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    78

    Default

    tried a IBM laptop and a Dell Laptop with lucent ornico gold same problems

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •