Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 151

Thread: BT3 on EEEPC

  1. #101
    Junior Member loop4me's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54

    Default

    thx archangel.amael...

  2. #102
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by loop4me View Post
    thx archangel.amael...
    No problem m8
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #103
    Junior Member w116tjb's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    32

    Default

    So ASUS is coming out with an 8.9" screen version of the EEE. Any news on whether or not they're keeping the same wireless chipset?
    Quis custodiet ipsos custodes?

  4. #104
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by w116tjb View Post
    So ASUS is coming out with an 8.9" screen version of the EEE. Any news on whether or not they're keeping the same wireless chipset?
    Might wanna have look around the eeeuser.com website for more info.

    Here is a report from eeeuser.com posted 11 April 2008
    eeepc 900
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  5. #105
    Member PeppersGhost's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    204

    Default

    Quote Originally Posted by 773451 View Post
    Look at all these mods this guy made to his EEE PC!

    Two USB hubs, GPS module, Bluetooth, SDHC card reader(put in a Adata SDHC 8 GB), Corsair VoyagerGT 4 GB USB drive, Power Switch for the new additions, Intel Wireless adapter (upgraded it to an 802.11n draft board), Airplay FM transmitter, Conexant Modem (screw that haha), and last but not least, a Crucial 2 GB DDR2 module.

    Haha what a stud.

    http://beta.ivancover.com/wiki/index...ernal_Upgrades
    Hum, seems I'm 5 months behind you being a month behind.
    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=11167
    <EeePc 1000HA BT4/W7 USB boot Alfa500 GPS BlueTooth>

  6. #106
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default

    The pc 900 will have the same Atheros chipset, but the 901 coming later this year will not.

    What would be the best usb wifi for this device? Mainly seeking more range.

  7. #107
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default

    Quote Originally Posted by AbstortedMinds View Post
    The pc 900 will have the same Atheros chipset, but the 901 coming later this year will not.

    What would be the best usb wifi for this device? Mainly seeking more range.
    Probably the same usb device that every one mentions in all the other which usb device should I use threads.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  8. #108
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Default

    hi there, few day ago I took the eeepc 900, testing the bt3 I found the audio not working, I tried alsaconf but no way, I confirm wireless working even on this version. Can anybody help me? thank you. Andrea

  9. #109
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default

    Quote Originally Posted by andybi View Post
    hi there, few day ago I took the eeepc 900, testing the bt3 I found the audio not working, I tried alsaconf but no way, I confirm wireless working even on this version. Can anybody help me? thank you. Andrea
    Maybe you could post the type of sound card that you have in the 900? Maybe this would help us out.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  10. #110
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by archangel.amael View Post
    Maybe you could post the type of sound card that you have in the 900? Maybe this would help us out.

    you are in reason the sound card is a Realtek High definition audio, in kubuntu HH the module intel_hda_snd is loaded and get working

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •