Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Broadcom 4311 still not working for injection

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    Default

    I'm inyecting right now with a 4311 (mini pci-e)

    I just only put it in monitor mode, start airodump, the aireplay -2 to capture data and aireplay -1 to force a deauth.

    The only problem I know and testes is that is not very fast inyecting. I have to inyect packest in burst of 3 and when I captured reatuh. frame and start to replay I have to limit packet bursting to 10 packes per second, if I dont want to see: "write failed: cannot allocate memory", but that I knew that error in manually patches drives in BT2.

    Also, does anyone knows aireplay-broadcom-ng. I'm trying to find it out, but I have no luck.

    Can anyone tell me were to get it?

    Thanks!

  2. #12
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default Broadcom drives problems

    are we going to have a patch to fix this error??

    thanks.

  3. #13
    Member imported_rokrmc's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    155

    Default

    Its really work..i already try bt3 beta burn into a cd then try on my friend laptop accer aspire 4310 its work fine for injection..the important thing is the signal must be extremely strong so you can inject the packet..........

  4. #14

    Default Not sure why, but I got a positive on aireplay 9

    Finally got one positive on a test with -9. So far so good, but not sure what changed.

  5. #15
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10

    Default

    bcm43xx is working. for injection, it does seem like there is a ~13 packets per second max.

    eg.
    aireplay-ng -a BSSID -x 10 -2 eth1

  6. #16
    Developer muts's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    272

    Default

    Bcm34xx Works. Please Do Not Post Hardware Problems If You Are An Idiot.

  7. #17
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default

    What about this denied code then??


    11:35:51 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]

    11:35:52 Authentication successful

    11:35:52 Sending Association Request [ACK]

    11:35:52 Denied (code 12), wrong ESSID or WPA ?


    11:35:55 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]


    11:35:57 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]


    11:35:59 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]

    11:35:59 Authentication successful

    11:35:59 Sending Association Request [ACK]

    11:35:59 Denied (code 12), wrong ESSID or WPA ?


    MOD EDIT: DO NOT DOUBLE POST

  8. #18
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Default

    i dont know about the 13 second thing but i know i was injecting with a 4311 and a 4306 broadcom chipset VERY FAST works like a charm with bt3

  9. #19
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default

    It works!!..

    I found a method.

    thanks.

  10. #20
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9

    Default

    Im still having problems in the injection process. In this phrase:

    11:35:59 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
    11:35:59 Authentication successful
    11:35:59 Sending Association Request [ACK]

    11:36:02 Sending Authentication Request (Open System) [ACK]
    11:36:02 Authentication successful
    11:36:02 Sending Association Request [ACK]

    and so on...

    I did the "Authentication successful", but I did'n receive any IVs.

    Whats happening??

    thanks in advance...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •