Here is my problem. I just made my dir's, copied the live cd over, created lilo file and now my system will not boot into windows any more.

Info: Acer Aspire 5100 Laptop
bt ~ # fdisk -l

Disk /dev/sda: 120.0 GB, 120034123776 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 14593 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 1 1019 8185086 12 Compaq diagnostics
/dev/sda2 * 1020 7826 54677227+ 6 FAT16
/dev/sda3 7827 10090 18185580 7 HPFS/NTFS
/dev/sda4 10091 14593 36170347+ f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 10091 10099 72261 83 Linux
/dev/sda6 10100 10224 1004031 82 Linux swap
/dev/sda7 10225 14593 35093961 83 Linux
/etc/lilo.conf
lba32 # Allow booting past 1024th cylinder with a recent BIOS
boot = /dev/sda
#message = /boot/boot_message.txt
prompt
timeout = 1200
# Override dangerous defaults that rewrite the partition table:
change-rules
reset
# VESA framebuffer console @ 1024x768x256
vga = 773
# Windows bootable partition config begins
other = /dev/sda4
label = Windows
table = /dev/sda

# Linux bootable partition config begins
image = /boot/vmlinuz
root = /dev/sda7
label = Linux
read-only
# Linux bootable partition config ends
*Note* I have tried changing the default windows drive fro sda4 - sda7
Each time when Lilo loads and I tell it to boot windows it takes me into the Acer eRecovery System. This system seems to just overwright system files, it will not actually correct the mbr or reinstall vista.

I'm not figuring this issue out and would appreciate a fresh pair of eyes to take a look and see if you can see what i'm doing wrong here.

Thank You,
Jim