Results 1 to 4 of 4

Thread: Intel Pro/wireless ABG 3945 --- WPA2 , AES --Connection Problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default Intel Pro/wireless ABG 3945 --- WPA2 , AES --Connection Problem

    Hallo,

    I'm trying to connect to may Homewlan, which is WPA2 Personal + AES.
    But I'm not successful until now.
    I use the INTEL PRO/Wireless ABG3945 chip.

    SO here is what I do:

    1. Load the ipw3945 driver by doing: K*---Backtrack---Radio Network Analysis---Misc---Load IPW3945:


    Killing ipw3945d...done.
    Unloaded: ipw3945 ieee80211 ieee80211_crypt
    Loaded: ieee80211 ipw3945
    Loading ipw3945d.ipw3945d - regulatory daemon
    Copyright (C) 2005-2006 Intel Corporation. All rights reserved.
    version: 1.7.22
    Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection found at:
    /sys/bus/pci/drivers/ipw3945/0000:06:00.0
    Daemon launched as pid 29421. Exiting.
    ..done.
    bt ipw3945-1.2.0 #

    2. I open a shell and typ in: iwconfig

    bt ~ # iwconfig
    lo no wireless extensions.

    eth0 no wireless extensions.

    eth1 unassociated ESSIDff/any
    Mode:Managed Frequency=nan kHz Access Point: Not-Associated
    Bit Rate:0 kb/s Tx-Power:16 dBm
    Retry limit:15 RTS thrff Fragment thrff
    Encryption keyff
    Power Managementff
    Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
    Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
    Tx excessive retries:0 Invalid misc:9 Missed beacon:0

    bt ~ #

    3. I see it's the interface is eth1 and so I set up statistic IP and so on. The same IP and Subnet, Gateway, and DNS, which works perfectly under windows

    k+---Internet---Set IP Adress

    than I switch to device eth1 and set everything up


    4- Than I open a konsole and type: ifconfig eth1 up (just to make sure its up)

    5. I try to set my AP SSID with the MAC-Address with: iwconfig eth1 ap 00:11:22:33:44:55 (This is not my AP-MAC:-))

    6. Now I open the wpa_supplicant.conf under /etc/ and edit it To:


    ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
    network={
    ssid="MY SSID"
    key_mgmt=WPA-PSK
    proto=WPA
    pairwise=CCMP TKIP
    group=CCMP TKIP
    psk="MY Passphrase"
    priority=3
    }



    7. I save the txt file under /etc as wpa_supplicant.conf and open a sell and type:
    chmod 755 /etc/wpa_supplicant.conf
    wpa_supplicant -w -Dwext -ieth1 -c/etc/wpa_supplicant.conf

    This is what I get:

    bt ~ # wpa_supplicant -w -Dwext -ieth1 -c/etc/wpa_supplicant.conf
    ctrl_iface exists and seems to be in use - cannot override it
    Delete '/var/run/wpa_supplicant/eth1' manually if it is not used anymore
    Failed to initialize control interface '/var/run/wpa_supplicant'.
    You may have another wpa_supplicant process already running or the file was
    left by an unclean termination of wpa_supplicant in which case you will need
    to manually remove this file before starting wpa_supplicant again.


    8. So I go to /var/run/wpa_supplicant and delete eth1

    9. So I go back in the konsol and type again: wpa_supplicant -w -Dwext -ieth1 -c/etc/wpa_supplicant.conf

    THis takes a few minuts and at the end i get the following message or Error which is not true, because, I defeniataly have a Router which is not down and works well all the time.

    l2_packet_receive - recvfrom: Network is down









    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





    SO I have to ask you out there what goes wrong because after reading the tutorials I dont know what to do else.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,385

    Default

    Try this.

    http://forums.remote-exploit.org/sho...highlight=WPA2


    be sure and use your -Dwext -ieth1 though.
    [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B][COLOR=blue][FONT=Courier New][COLOR=red]--=[/COLOR][/FONT]Xploitz[FONT=Courier New][COLOR=red]=--[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Black][SIZE=6][B] ®[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
    [CENTER][SIZE=4][B]Remote-Exploit.orgs Master Tutorialist.[/B][/SIZE][SIZE=6][B]™
    [/B][/SIZE]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9063"][B]VIDEO: Volume #1 "E-Z No Client WEP Cracking Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7872"][B]VIDEO: Volume #2 "E-Z No Client Korek Chopchop Attack Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8230"][B]VIDEO: Volume #3 "E-Z WPA/WPA2 Cracking Tutorial"[/B][/URL]

    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8041"][B]VIDEO: Volume #4 "E-Z Cracking WPA/WPA2 With Airolib-ng Databases"[/B][/URL]
    [/CENTER]

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default

    I got a connection now but I have to edit the Gateway manual because I'm behind two routers. So when I typed in a new shell:
    wpa_supplicant -w -Dwext -ieth1 -c/etc/wpa_supplicant.conf

    This comes out:


    Trying to associate with SSID 'MY SSID'
    Associated with 00:11:22:33:44:55
    WPA: Key negotiation completed with 00:11:22:33:44:55 [PTK=CCMP GTK=CCMP]
    CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 00:11:22:33:44:55 completed (auth) [id=0 id_str=]
    CTRL-EVENT-DISCONNECTED - Disconnect event - remove keys
    Trying to associate with SSID 'MY SSID'
    Associated with 00:11:22:33:44:55
    WPA: Key negotiation completed with 00:11:22:33:44:55 [PTK=CCMP GTK=CCMP]
    CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 00:11:22:33:44:55 completed (reauth) [id=0 id_str=]
    CTRL-EVENT-DISCONNECTED - Disconnect event - remove keys
    Trying to associate with SSID 'MY SSID'
    Associated with 00:11:22:33:44:55
    WPA: Key negotiation completed with 00:11:22:33:44:55 [PTK=CCMP GTK=CCMP]
    CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 00:11:22:33:44:55 completed (reauth) [id=0 id_str=]
    CTRL-EVENT-DISCONNECTED - Disconnect event - remove keys
    Trying to associate with SSID 'MY SSID'
    Associated with 00:11:22:33:44:55
    WPA: Key negotiation completed with 00:11:22:33:44:55 [PTK=CCMP GTK=CCMP]
    CTRL-EVENT-CONNECTED - Connection to 00:11:22:33:44:55 completed (reauth) [id=0 id_str=]

    SO I edit the Gateway manual and I got I connection. Besides, the KED Network Monitor pops up nearly every 20 sec and tells my I'm connected. I knon for sure, because I'm typing but it is some kind of wired.

    What I want to ask you at last, is what do I have to do, to store these settings, so that I'm connected every time I will boot?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,385

    Default

    You'll have to make a start-up script, and add that script into your start up folder.

    Search Google or the forums for your answer.
    [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B][COLOR=blue][FONT=Courier New][COLOR=red]--=[/COLOR][/FONT]Xploitz[FONT=Courier New][COLOR=red]=--[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Black][SIZE=6][B] ®[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
    [CENTER][SIZE=4][B]Remote-Exploit.orgs Master Tutorialist.[/B][/SIZE][SIZE=6][B]™
    [/B][/SIZE]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9063"][B]VIDEO: Volume #1 "E-Z No Client WEP Cracking Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7872"][B]VIDEO: Volume #2 "E-Z No Client Korek Chopchop Attack Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8230"][B]VIDEO: Volume #3 "E-Z WPA/WPA2 Cracking Tutorial"[/B][/URL]

    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8041"][B]VIDEO: Volume #4 "E-Z Cracking WPA/WPA2 With Airolib-ng Databases"[/B][/URL]
    [/CENTER]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •