Results 1 to 2 of 2

Thread: How to reset BT5 rc to Factory Default

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1

    Default How to reset BT5 rc to Factory Default

    Hello all, this is my 1st post. Im a very beginner in linux, i never tried them before. BT5 is my first linux .

    Im using Linux Backtrack 5rc, Ggnome x32, i installed it on my hard disk ( side-by-side option )

    Everything went well until recently when i tried to play around, i cant remember much what i did, but i did install Nvidia Display driver though. Everything went ok without any error, and im not sure if that could be the culprit.

    The problem is, after i startx, the background is empty. I had changed the desktop earlier with PNG i downloaded from net. The next time i boot, the wallpaper is missing, and when i click 'set desktop wallpaper' on right-click index, the system just froze each time and i had to press power button. So everytime i boot BT5 i dont bother to change the wallpaper anymore. This is problem number 1.

    Problem number2, when i typing, dont matter on terminal, text editor or firefox... i dont know how to describe this but it seems like sometimes when i was typing or pressing kybord buttons, it presses like 10x times. If i typed "airmon-ng" it would be like aaaiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmon-nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnggggggggggg"

    sometimes when i pressed enter, it presses 'enter' like 20times. this is so weird, the keyboard is ok, no problem. its impossible for me to post this thread using linux, i dont boot into BT anymore, its a pain in the butt.

    I wish i could restore everything to original state, just like windows system restore, if i could. Is teh a way?

    Tell me what else you need to know. Im very NOOB, plaese shed some light.

  2. #2
    Just burned their ISO
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1

    Default Re: How to reset BT5 rc to Factory Default

    You same with me , but i have problem with ALT-TAB when i uninstal compiz

Similar Threads

  1. How do i reset backtrack 5 to factory defauts
    By rogwaffle in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 5
    Last Post: 06-17-2012, 05:49 PM
  2. Reset Default Panel??
    By tego16 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2012, 06:04 PM
  3. Gateway NV7802u factory Compatibility
    By Necessary Evil in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2010, 10:48 AM
  4. Reset mac on BT3
    By magianegra in forum OLD Newbie Area
    Replies: 10
    Last Post: 12-28-2008, 11:23 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •