Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem connecting to 2wire router

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Exclamation Problem connecting to 2wire router

    Hi all,

    im kinda new on Backtrack, so i have a few questions for you.....

    i started the Backtrack Live CD using "SCS" and then logged in using "root" and then used the command "startx kde" and when im logged in i cannot connect thru wireless... All of this is done on the LIVE CD, i haven't installed it on the HD...

    im using a Broadcom Wireless card and i have a 2wire wireless router (the ISP is TELMEX in Mexico)

    so, is there any help that i can receive¿¿

    Thanks for any help!!!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,385

    Default

    Yea..

    Buy a supported card from this list>>>http://aircrack-ng.org/doku.php?id=c...6b2918a648327c

    Broadcom is the worst driver to have. It only works 1.000001 % of the time.
    [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B][COLOR=blue][FONT=Courier New][COLOR=red]--=[/COLOR][/FONT]Xploitz[FONT=Courier New][COLOR=red]=--[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Black][SIZE=6][B] ®[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER]
    [CENTER][SIZE=4][B]Remote-Exploit.orgs Master Tutorialist.[/B][/SIZE][SIZE=6][B]™
    [/B][/SIZE]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=9063"][B]VIDEO: Volume #1 "E-Z No Client WEP Cracking Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=7872"][B]VIDEO: Volume #2 "E-Z No Client Korek Chopchop Attack Tutorial"[/B]
    [/URL]
    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8230"][B]VIDEO: Volume #3 "E-Z WPA/WPA2 Cracking Tutorial"[/B][/URL]

    [URL="http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8041"][B]VIDEO: Volume #4 "E-Z Cracking WPA/WPA2 With Airolib-ng Databases"[/B][/URL]
    [/CENTER]

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Default

    Dridhas,
    I've tried booting from the BT2 cd using "scs", but all i get is a no such kernel error! At what point in the boot sequence are you using "scs".

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •