Results 1 to 9 of 9

Thread: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

Hybrid View

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5

    Default I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    i got problem with installation i have been trying to install BT5KDE-64 R3 vmware.....Everything goes on fine until i go to boot options of which on choosing the default text mode boot option i get the following error on a black screen;

    loading/casper/vmlinuz........*.
    ...................
    loading/casper/initrd.gz......*..............................*... .. ....ready.
    it stick there and i can move further plz could u help me with this problem i need it as soon as possible for education purpose

    i use iso image to Boot it doesn't work... I burn it into DVD still is giving me the same problem

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    Have you tried the VMware version of Backtrack ?
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    What VMWare version are you using?

    There is a VMWare 32-bit version of Backtrack with GNOME. I have used the GNOME 64-bit .iso version in VMWare Fusion for more than a year now. I know there has been a problem with accelerate 3D graphics switched on with Ubuntu.

  4. #4
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    The VMware version does not need to be installed, just open it in VMware.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  5. #5
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    The VMware version does not need to be installed, just open it in VMware.







    you mean like to create new virtual machine and i choose the file and decide which ram and size of hard disk etc ... is not working ^^











    or you mean i click open in vmware i chose the file to open like you want ... idid that and is not working either its show me this ^ ^

  6. #6
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    You are trying to import an archive as an ISO file, it's only natural that it's not going to work. I suggest you document yourself how to open virtual machines in VMware or use VMDK files
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  7. #7
    Just burned their ISO
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5

    Default Re: I need help with installation BT inside VMware ...urgent plz

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    Have you tried the VMware version of Backtrack ?
    thanx for reply

    i downloaded the vmware version ..when i try to install it in vmware it seems that Vmware cant recognize is coming with black screen '' operating system not found ''

    i attach the picture


Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 04-02-2010, 01:33 AM
  2. Why cant BackTrack use wireless card “X” inside VMWare or Virtualbox ?
    By balding_parrot in forum Frequently Asked Questions
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2010, 06:31 AM
  3. ARP Spoofing inside VMWare?
    By jpm11 in forum OLD BT4beta HowTo's
    Replies: 5
    Last Post: 03-01-2009, 10:21 PM
  4. Install BT2 inside VMWare...
    By some1 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 07-03-2007, 06:38 PM
  5. Vmware Installation
    By dnb1337 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2007, 01:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •