Results 1 to 8 of 8

Thread: Mozilla search problem

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3

    Default Mozilla search problem

    Hi all im having trouble with mozilla firefox on BT2Final
    my problem is i cant seem to get to any websites using hostnames ex.(xxx.hostname.com)
    however i can get to sites by IP Address

    i hav BT installed on my hard drive in dualboot if that helps
    that is my only problem with BT

    Thx in advance
    keep up the good work
    peace boyno

  2. #2
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    Do a forum search for resolv.conf
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3

    Default

    yes i found resolv.conf and opened it it has these 2 lines

    1....a commented line with eth0 blah blah
    2....nameserver 10.1.1.1

    thats all it has and might i add konquerer works sweet as just not mozilla
    any other ideas
    thx
    peace boyno

  4. #4
    Member hawaii67's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    318

    Default

    So you have a DSL connection? Is 10.1.1.1 your router's address?
    You could replace 10.1.1.1 with your ISP's DNS server's address (you can look this up on your ISP's homepage).
    Don't eat yellow snow :rolleyes:

  5. #5
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    So you can browse the web with konq but not with Fierfox?
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3

    Default

    umm yea but i really like mozilla for a number of things
    so any help would be sweet

  7. #7
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    Did you double check the network settings in FF?

    If you can browse the web from Konq then your DNS resolution etc are working the only reason for FF NOT to work when Konq is working is if you've done something to one of the configs.

    Edit: I know you have a HD install but just as a test you could boot the LiveCD and see if FF works.
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  8. #8
    Senior Member streaker69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA
    Posts
    3,535

    Default

    Quote Originally Posted by thorin View Post
    Did you double check the network settings in FF?

    If you can browse the web from Konq then your DNS resolution etc are working the only reason for FF NOT to work when Konq is working is if you've done something to one of the configs.

    Edit: I know you have a HD install but just as a test you could boot the LiveCD and see if FF works.
    Maybe he should download IE for BT2.
    A third party security audit is the IT equivalent of a colonoscopy. It's long, intrusive, very uncomfortable, and when it's done, you'll have seen things you really didn't want to see, and you'll never forget that you've had one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •