Results 1 to 5 of 5

Thread: Wired Intel Pro/100

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Default Wired Intel Pro/100

    I've searched all over the place, and even found one thread mentioning this problem, but it was never resolved for the wired card.

    Ok, with that little backstory out of the way, here's the problem:
    I have a Dell desktop, E310, which has an onboard nic which is an Intel Pro/100. That's the only mode of connecting to the net, and sadly, BT doesn't detect it.

    Any ideas how I can get online with BT2?

  2. #2
    Junior Member gt5401d's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    27

    Default

    I'm sure you've thought of this, but change it out for another NIC?

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    22

    Default

    hxxp://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=8909&highlight=wired

    see if that helps

    replace xx for tt

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6

    Default

    Try putting this in the konsole.

    modprobe e100

    ifconfig eth0

    dhcpcd eth0

    It worked for me I run the same card as you are.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8

    Default same with me

    I have two Lan card one for connect to internet other for connecting to my roomate PC
    Intel(R) PRO/100+ Management Adapter:For connecting to internet is detected by Back Track2



    Intel(R) PRO/100 VE Network Connection :For playing games with my roomate...is not detected by backtrack2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •