Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Forum Posting Issues Here.

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10

    Unhappy still not working

    i still cant post...


    (HTTP 501 Not Implemented or HTTP 505 Version Not Supported) means that the website you are visiting doesn't currently have the ability to display the webpage, or support the HTTP version used to request the page.

    i tried posting in the tutorial section if this helps...

  2. #12
    Developer muts's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    272

    Default Mod Security Error

    Sorry, i upgraded some systems and forgot to make a configuration change...my fault

    Should be better now.

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10

    Thumbs up yay

    Quote Originally Posted by muts View Post
    Sorry, i upgraded some systems and forgot to make a configuration change...my fault

    Should be better now.
    Yes all better now just tried it and was able to post thx

  4. #14
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by muts View Post
    Sorry, i upgraded some systems and forgot to make a configuration change...my fault

    Should be better now.
    Thank you muts

    All seems to work now, at least from the perspective of the problems I was having, and the ones other people were having that I can test.

  5. #15
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    thx dear muts to have take the time to fix that annoying pb, i know you are out of time in those day with bt3 in the oven ..........

    thx again and again........
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  6. #16
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    "AS THESE PROBLEMS ARE NOW FIXED"

    On behalf of all the staff, I would like to THANK YOU ALL
    for your patience with us, and for bearing with us, while
    we were franticly working to solve these issues.


    Service has now returned to normal

    THANK YOU



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •