Results 1 to 2 of 2

Thread: Some Please tell me what i'm doing wrong...

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Default Some Please tell me what i'm doing wrong...

    Okay I've been using backtrack 2.0 for about 4 months now. I had everthing working. Just got a WUSBG from linksys and I am able to do packet injecting, But now When I try to do a death attack it freezes after three death. And when I try to do a aireplay-ng -2 attack it finds the packet to use i press y and then enter then it sends 346 packets then freezes. And also when I try to open up kismet I get to a screen that says group not created yet, will create one now then it does nothing it also freezes. Is anyone else having these problems? and if so have you found a solution that you could share with me... Thank You...

  2. #2
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    common driver pb i bet you use the native driver .......

    if so :

    ifconfig rausb0 up
    iwpriv rausb0 forceprism 1
    iwpriv rausb0 rfmontx 1
    iwconfig mode monitor channel xx rate 1M


    but the best thing is to upgrade driver with those cards :
    http://homepages.tu-darmstadt.de/~p_...-1.1.0.tar.bz2

    extract it , cd to Module dir , ifconfig rausb0 down , unplug your card, modprobe -r rt73 , make , make install , modprobe rt73
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •