Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 71 to 80 of 98

Thread: BT3-UsbCreator ALFA2.1 RELIZED

  1. #71
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    save changes will be fully supported in beta1
    with ext2/3 partition creation onto the stick for big sticks or onto another disk like your internal one

    you can easily do it with alfa2 with a little more manip
    you will need to create & format an ext2 partition before start alfa2
    when you will reach bootable step go in expert mode and add changes=/dev/xxx (your ext part)
    click bootable

    normally that's ok but in beta1 you will also create the ext2 parts in the gui & the syslinux.cfg will be autoupdated with right parameter .....
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  2. #72
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Exclamation

    alfa2 version RELIZED

    http://code.google.com/p/bt3-usbcrea...2.lzm&can=2&q=

    this version should be considered as a nearly stable version without all functions

    enjoy
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  3. #73

    Default

    The progress bar didn't work for me when downloading the file.

    Also, when I go to select the partition, there is no partition to choose from, but it lets me choose my device (4GB USB) just fine.

    USING: BT3beta LiveDVD (made by Xploits)

  4. #74
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    vmware ?

    are you connected to internet , is the status saying connected ?

    is the file coming ?

    have you try with a local iso ?

    is your usb mounted before start the installer ?
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  5. #75
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    after some check :
    it works but i forgot a slash somewhere and it dl the file in /root/Desktop/weirdlongname.xxxx

    but the progress bar is ok

    will correct it this morning and provide alfa 2.1

    anyway have you finally be able to finish install with new bootable mode ? & a local iso ?


    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  6. #76
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default bugfix

    fix a missing slash in dl path
    alpha 2.1

    pliz update to this one

    http://code.google.com/p/bt3-usbcrea...1.lzm&can=2&q=
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  7. #77

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    vmware ?

    are you connected to internet , is the status saying connected ?

    is the file coming ?

    have you try with a local iso ?

    is your usb mounted before start the installer ?
    No VMware

    Yes, I'm connected (wired) to the internet and it stays connected

    Yes, the file came

    Yes, I tried with a local ISO

    (I'm a Linux newb) I'm not sure. When I go to Konqueror, it shows up. So does that mean it's mounted?

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    fix a missing slash in dl path
    alpha 2.1

    pliz update to this one

    http://code.google.com/p/bt3-usbcrea...1.lzm&can=2&q=
    I tried it with a local ISO. I still did not work

    When I went to "TRANSFERT" it said it was finished after like 2 seconds, which I know is not correct.



    Maybe it's just me not being good with Linux, so please don't get discouraged, and I hope this helps!

  8. #78

    Default

    I got it working! Finally! Thanks so much for makin' this dude!

    The problem that I had (I don't know if it's a fault in the USBCREATOR, or if it's my fault) was that after the files transfered and I clicked bootable it really didn't make it bootable. I had to do the "bootinst" thing. (Thank God for INSTALL.txt )

    I couldn't get the save changes to work, but that has nothing to do with your USBCREATOR, so I'll keep that to myself and try to work it out



    Thanks again man!

  9. #79
    Senior Member shamanvirtuel's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Somewhere in the "Ex" human right country
    Posts
    2,988

    Default

    have try the latest version with expert mode ?

    you can easily add your changes cheatcode here, and also it check if the disk is bootable after operation if not , will popup an error

    thx
    Watch your back, your packetz will belong to me soon... xD

    BackTrack :
    Giving Machine Guns to Monkeys since 2006

  10. #80

    Default

    Quote Originally Posted by shamanvirtuel View Post
    have try the latest version with expert mode ?

    you can easily add your changes cheatcode here, and also it check if the disk is bootable after operation if not , will popup an error

    thx
    No, I have not tried it (being that I'm not an "expert" ), but I will and see if I can get it to work.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •