Results 1 to 4 of 4

Thread: backtrack 5 r3 lag

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    Default backtrack 5 r3 lag

    I'm having an issue with serious system lag on backtrack also its using a constant 50% CPU. I had to reinstall and that's when the problem started worked fine with same settings and every thing. Any one know any fix or possible reason why it could have started lagging? And help would be appreciated

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: backtrack 5 r3 lag

    Check what's using the CPU.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: backtrack 5 r3 lag

    The top command should tell you what you need to know. Personally, I've never had a runaway process in BackTrack; at least not one that I didn't cause myself Have you installed any new software?
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

  4. #4
    Very good friend of the forum maverik35's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Debian land
    Posts
    734

    Default Re: backtrack 5 r3 lag

    How did you reinstall?..If you are to reinstall, you "must" format parition, never install over an existing OS..I personally delete and recreate the partition..Check also the Filesystem, it must be ext4...

    If I were tou, aI would delete partition and create it again with ext4. You can leave the swap partition untouched if you want to....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •