hi guys
i have a problem on my BT5 R3 in connexion , when i connecte on internet using my alfa awus036h in the beginning evreything is alright but when it paste 1 minut the connexion is lost !! but i can see i still connecting with my rooter ! i have in power -65dbm , when i boot with win 7 there is no problem evreytihng is OK !
some commend :





root@bt:~# ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr dc:0e:a1:ac:42:2d
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Packets reçus:0 erreurs:0 :0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 lg file transmission:1000
Octets reçus:0 (0.0 B) Octets transmis:0 (0.0 B)
Interruption:16

lo Link encap:Boucle locale
inet adr:127.0.0.1 Masque:255.0.0.0
adr inet6: ::1/128 Scope:Hôte
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
Packets reçus:390 erreurs:0 :0 overruns:0 frame:0
TX packets:390 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 lg file transmission:0
Octets reçus:119006 (119.0 KB) Octets transmis:119006 (119.0 KB)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr XX:XX:XX:XX:XX:XX
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Packets reçus:0 erreurs:0 :0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 lg file transmission:1000
Octets reçus:0 (0.0 B) Octets transmis:0 (0.0 B)

wlan1 Link encap:Ethernet HWaddr XX:XX:XX:XX:XX:XX
inet adr:XXX.XXX.1.X Bcast:XXX.XXX.1.XX5 Masque:XXX.XX5.XX.0
adr inet6: fe80::2c0:caff:fe6a:cd05/64 Scope:Lien
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
Packets reçus:2941 erreurs:0 :0 overruns:0 frame:0
TX packets:3494 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 lg file transmission:1000
Octets reçus:2951346 (2.9 MB) Octets transmis:440583 (440.5 KB)

root@bt:~# iwconfig
lo no wireless extensions.

wlan1 IEEE 802.11bg ESSID:"XXXX_XXX"
Mode:Managed Frequency:2.437 GHz Access Point: XX:XX:XX:XX:XX:XX
Bit Rate=54 Mb/s Tx-Power=20 dBm
Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
Encryption key:off
Power Management:off
Link Quality=44/70 Signal level=-66 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0

wlan0 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any
Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=16 dBm
Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
Encryption key:off
Power Management:on

eth0 no wireless extensions.





i hope u will help me and thank a lot