Results 1 to 10 of 10

Thread: Injection Problem / Alfa AWUS036H

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default Injection Problem / Alfa AWUS036H

    hi

    I can du ARPs but I cant do packet injection and I don't know why. i have patched the diver rtl8187_2.6.22.patch but something doesn't work. I cant do injection with any AP when I try the aireplay-ng -9 wlan0 option...
    Hopefully some people out there could help me... again

    What I do is:

    1. Start bt2 on VMware6

    2. change mac

    3 put alfa usb stick in monitor mode with airmon-ng start wlan0

    4. start "airodump-ng wlan0" for sniffing traffic

    5. choose WEB network and start sniffing and storing the pakets on a specific channel with airdoump-ng -c 11 --bssid "SSID AP" -w ARS dump wlan0

    6. try paket injection: aireplay-ng - -fakeauth 0 -e "SSID_AP" -"AP_MAC" -h "MY :MAC" wlan0

    6.then I get:

    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification

    and it fails

    how do I fix it?

    Once I heard, that you have to start the wlan0 device direkt on a specific channel (your target channel) and than things will be better, but i dont think that this make any difference, or what do you think?

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Quote Originally Posted by goon123 View Post
    hi

    I can du ARPs but I cant do packet injection and I don't know why.
    Hopefully some people out there could help me... again

    What I do is:

    1. Start bt2 on VMware6

    2. change mac

    3 put alfa usb stick in monitor mode with airmon-ng start wlan0

    4. start "airodump-ng wlan0" for sniffing traffic

    5. choose WEB network and start sniffing and storing the pakets on a specific channel with airdoump-ng -c 11 --bssid "SSID AP" -w ARS dump wlan0

    6. try paket injection: aireplay-ng - -fakeauth 0 -e "SSID_AP" -"AP_MAC" -h "MY :MAC" wlan0

    6.then I get:

    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification
    sending authentification

    and it fails

    how do I fix it?

    Once I heard, that you have to start the wlan0 device direkt on a specific channel (your target channel) and than things will be better, but i dont think that this make any difference, or what do you think?
    Your using the wrong attack .there is no need to deauth.
    aireplay-ng -1 6OOO -e ESSID -a MACofAP -h YOURMAC wlanO

    then

    aireplay -3 -b MACOFAP -h YOURMAC wlanO

    now be patient and wait

  3. #3
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    I think you should have read one of the many very long and detailed threads regarding this very fine card, or even the wiki report on it, before making this thread.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default

    how do i get to the wiki report.

    excuse me for setting up this thread, but i used the search funktion but no detailed describtion for my problem.

  5. #5
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    At the top of your browser window is a bt wiki button. Anyway I told you how to do it. Did you even give it a go?

  6. #6
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    Quote Originally Posted by goon123 View Post
    how do i get to the wiki report.

    excuse me for setting up this thread, but i used the search funktion but no detailed describtion for my problem.
    The main portions of the information you missed are listed below.

    http://backtrack.offensive-security.com

    http://backtrack.offensive-security....works_AWUS036H

    http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=6784

    http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=r8187

    http://trac.aircrack-ng.org/svn/trunk/patches/

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default

    Of couse I gave it a go and it didn't work. But I found something potential out.=> I booted from the live cd with the 2.6.21v4 driver and tried injection and it worked. But the other driver (the newer versin 22v4 or5, dont exactly know what it was) wont work. So what I do now, is installing the older drive to my vmware bt2finale installation and take a look what is going to happen

  8. #8
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,126

    Default

    Quote Originally Posted by goon123 View Post
    Of couse I gave it a go and it didn't work. But I found something potential out.=> I booted from the live cd with the 2.6.21v4 driver and tried injection and it worked. But the other driver (the newer versin 22v4 or5, dont exactly know what it was) wont work. So what I do now, is installing the older drive to my vmware bt2finale installation and take a look what is going to happen
    Excellent. This is the kind of attitude I like to see. You have trouble shooted the problem, took some suggestions and managed to figure it out.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default

    how to patch while not downloading it.

    i have a problem.

    for some reason i have no internet connection n vmware6 and so i cant download the patch so i downloaded the patch under windows on an external drive. plug it in and copied the patch in bt2 (vmware) under the home folder but now i need new commands because i didn download it drirect. that menas, patch -Np1 -i rtl8187_2.6.21v4.patch doesnt work

    I get the following outout: cant find the file to patch at inputline 4 perhaps you used the worng -p or --strip option?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    99

    Default

    Old problem solved-> new Problem.

    This is some kind of wierd because i have on the live cd the same patche like on the wmware bt2 verson now. but on the live cd injectrion is working when i type aireplay-ng -9 wlan0 and on the vmware6 bt2 it doesn´t work. maybe anothe aircrack-ng version is not working???
    what do you suggest is the problem now?

    thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •