Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems starting atftpd server

Hybrid View

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    Default Problems starting atftpd server

    Ok i got all everything else running Did everything i'm suppose to do but atftpd server won't start i think, because when i run netstat it shows nothing running anyone got any ideal whats wrong.
    Oh yeah i'm running this on a parallels desktop 7 virtual on a macbook pro.
    Thanks all.

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: Problems starting atftpd server

    You might want to give us more details, like a netstat output ...
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

Similar Threads

  1. Problem starting X-Server, installed nvidia driver
    By adrianpip2000 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 07-28-2011, 08:08 PM
  2. error in starting x server after upgrade,,help plz
    By m0j4h3d in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2011, 01:26 PM
  3. atftpd problem
    By loop4me in forum OLD BackTrack 4 Software Related Issues
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2009, 02:10 AM
  4. Starting the Tftp server
    By KMDave in forum OLD BT4beta HowTo's
    Replies: 5
    Last Post: 03-04-2009, 09:40 AM
  5. problems Starting Up Linux
    By beerieboy123 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2008, 03:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •