Results 1 to 3 of 3

Thread: losing internet connectivity when using arpspoof under BT R3 in Virtual machine

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default losing internet connectivity when using arpspoof under BT R3 in Virtual machine

    Im trying to experience with Backtrack in a virtual machine on my macbook air.
    I setuo the network device to be bridged so that the vm will have my true internal ip in the network
    i also setup the vm to have my true mac address.
    then, i started arpspoof but once i do it (or ettercap, tried that too) i lose internet connectivity.
    the idea works, the victim target sees my mac address as the router's mac address.
    but why do i lose internet connection?

  2. #2
    Junior Member rastamouse's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    32

    Default Re: losing internet connectivity when using arpspoof under BT R3 in Virtual machine

    Enabled IP forwarding?

    Code:
    echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward

  3. #3
    Just burned their ISO
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2

    Default Re: losing internet connectivity when using arpspoof under BT R3 in Virtual machine

    Yes, sorry i didnt mention that.
    i did the following:
    echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
    iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --destination-port 443 -j REDIRECT --to-ports 10000
    iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --destination-port 80 -j REDIRECT --to-ports
    arpspoof .....
    then i can see with arp -na that the arp is updated, but internet connectivity is gone

Similar Threads

  1. Unable to arpspoof other clients in the network from a Virtual Machine...
    By Turrican in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2012, 03:45 PM
  2. Hacking in Virtual machine another virtual maching?
    By alhosany in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 05-26-2010, 02:14 PM
  3. Internet connectivity w/ parallels desktop 4.0
    By Minsoo in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2009, 01:04 PM
  4. Losing wireless connectivity after idle period?
    By Kr0nus in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2007, 04:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •