Results 1 to 4 of 4

Thread: airopley/airoscriptAuthentication not responding

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2

    Default airopley/airoscriptAuthentication not responding

    aireplay-ng -1 0 -e <apssid> -a ##:##:##:##:##:## -h ##:##:##:##:##:## ra0

    is just not responding , not even an error , i have to end it using ctrl+c


    and also airoscript,
    i 1-scan , 2-select , 3-attack

    the right down corner has a windows named associating with AP
    in it :
    ----------
    the interface MAC (##:##:##:##:##:##) doesnt match the specified mac -h
    ifconfig ra0 hw ether ##:##:##:##:##:##
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    ---------
    then the windows closes


    i get the same result from both my wireless cards ( Broadcom 43xx / ralink rt2500 )

  2. #2
    Moderator theprez98's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Maryland
    Posts
    2,533

    Default

    Quote Originally Posted by hmhef View Post
    and also airoscript,
    i 1-scan , 2-select , 3-attack

    the right down corner has a windows named associating with AP
    in it :
    ----------
    the interface MAC (##:##:##:##:##:##) doesnt match the specified mac -h
    ifconfig ra0 hw ether ##:##:##:##:##:##
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    sending authentication request
    ---------
    then the windows closes


    i get the same result from both my wireless cards ( Broadcom 43xx / ralink rt2500 )
    Dump airoscript and do everything manually.
    "\x74\x68\x65\x70\x72\x65\x7a\x39\x38";

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2

    Default dumping airoscript

    still

    aireplay-ng -1 0 -e wirelessAP_SSID -a ##:##:##:##:##:## -h ##:##:##:##:##:## ra0

    is just not responding , not even an error , i have to end it using ctrl+c

  4. #4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •