Results 1 to 2 of 2

Thread: Nvidia drivers problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Default Nvidia drivers problem

    hello,
    i downloaded a BT live cd one week ago, since this time i'm trying to install unsuccessfully my nvidia geforce 7300 drivers on toshiba satellite notebook, i found the latest drivers (100.14.11-pkg1.run) on nvidia website.

    i have this problem:
    (EE) NVIDIA(0): The NVIDIA kernel module does not appear to
    (EE) NVIDIA(0): be receiving interrupts generated by the NVIDIA graphics
    (EE) NVIDIA(0): device PCI:x:x:x. Please see the COMMON PROBLEMS
    (EE) NVIDIA(0): section in the README for additional information.
    (EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA graphics device!
    (EE) Screen(s) found, but none have a usable configuration.

    Fatal server error:
    no screens found
    []

    XIO: fatal IO error 104 (connection reset by peer) on X server ":0.0"
    after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining

    on nvidia website there is this solution:
    pci=noacpi don't use ACPI for PCI IRQ routing
    pci=biosirq use PCI BIOS calls to retrieve the IRQ routing table
    noapic don't use I/O APICs present in the system
    acpi=off disable ACPI

    i tried "startx pci=aoacpi pci=biosirq noapic acpi=off" without quotes but the problem is still here.

    please anyone can help me...
    thkx
    Sonews

  2. #2
    Junior Member NaZirCon's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    71

    Default

    Did you actually run the package file?It's supposed to be done before startx.

    Code:
    sh 100.14.11-pkg1.run

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •