Results 1 to 2 of 2

Thread: aircrack-ng not finding my own pw in wordlist backtrack 5 r3 kde

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5

    Default aircrack-ng not finding my own pw in wordlist backtrack 5 r3 kde

    Hello everyone!

    I had a quick question regarding aircrack.

    I recently reformatted backtrack with a thumb drive from teh gnome version to the KDE version. I noticed upon testing out my own wifi network that aircrack no longer seems to be able to crack my wpa2 pw. I noticed it no longer access the screen where it shows the diffrent keyes as it cycles through the wordlist. I am not sure what I am doing wrong but to help I will go ahead and post what I am doing. This worked on my network when I was on gnome. I dont think the os visual gui change has anything to do with this though so I am assuming it is probably something to do with what i am doing in aircrack. Aircrack version is 1.1 btw.

    /////WPA with aircrack/////

    sudo ifconfig wlan0 down
    sudo ifconfig wlan0 hw ether 00:11:22:33:44:55
    sudo ifconfig wlan0 up

    airmon-ng start wlan0

    ifconfig mon0 down
    macchanger -m 00:11:22:33:44:55 mon0
    ifconfig mon0 up

    airodump-ng mon0

    airodump-ng -c (channel) -w (file name-01.cap) --bssid (bssid) mon0

    aireplay-ng -0 5 -a (bssid) -c (macid) mon0

    aircrack-ng -b (bssid) -w (wordlist) (file name-01.cap)

    (if anyone is wondering why I use macchanger for mon0 it is because if i use it on wlan0 i cant perform nmap scans.)

    Any help would be great and please let me know if you need any more information from me to help me with this. Thank you!

  2. #2
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5

    Default Re: aircrack-ng not finding my own pw in wordlist backtrack 5 r3 kde

    Quick update,

    So I found out it will find the pin if its in the word list twice.
    What is even stranger is if I delete the second entry from the word list it still works until I make a new text document and don't use the key twice.
    This is obviously a bit of a problem as all word lists only use a word once per line (I think). Also copying a word list to run through twice is double the maximum time and not a good solution. If anyone has an idea of why it may be behaving like this let me know!

    Thank you!

Similar Threads

  1. Aircrack-ng can't use numbers wordlist.
    By kirbyfree in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2009, 10:00 PM
  2. aircrack not finding passphrases
    By jesse33 in forum OLD BT3beta Software related issues
    Replies: 8
    Last Post: 12-18-2007, 06:47 PM
  3. aircrack-ng , not loading wordlist
    By dlink in forum OLD Newbie Area
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2007, 02:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •