Results 1 to 2 of 2

Thread: Ettercap -G MITM not showing anything

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member Malko's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Portugal, Porto
    Posts
    41

    Default Ettercap -G MITM not showing anything

    Hi everyone,

    I'm having troubles using ettercap to do an MITM in my own network.
    I deployed a switch, connecting my victim pc, my atatcker pc, and the router(default gateway)

    When I start ettercap using comand:
    Code:
    ettercap -G
    sometimes, when I scaning the hosts I get this error:
    Code:
    (<unknown>:6026): Gtk-WARNING **: Invalid text buffer iterator: either the iterator is uninitialized, or the characters/pixbufs/widgets in the buffer have been modified since the iterator was created.
    You must use marks, character numbers, or line numbers to preserve a position across buffer modifications.
    You can apply tags and insert marks without invalidating your iterators,
    but any mutation that affects 'indexable' buffer contents (contents that can be referred to by character offset)
    will invalidate all outstanding iterators
    But sometimes, it fails and give after the previous warning this:
    Code:
    Ooops ! This shouldn't happen...
    Segmentation Fault...
    
    Please recompile in debug mode, reproduce the bug and send a bugreport
    
    root@bt:~#
    anyway, sometimes I can scan, and I get the host list.

    -I add victim to target 1, and the default gateway to target 2.

    - I go to MITM and chosoe arp posoning. Now, here I already tryed all types of combinations.
    - I press ok
    - I go start, and press start sniffing.

    The problem is that nothing appear as output when I do something in victim machine.
    This is my output:

    Code:
    SSL dissection needs a valid 'redir_command_on' script in the etter.conf file
    Privileges dropped to UID 65534 GID 65534...
    
      28 plugins
      40 protocol dissectors
      55 ports monitored
    7587 mac vendor fingerprint
    1766 tcp OS fingerprint
    2183 known services
    Randomizing 255 hosts for scanning...
    Scanning the whole netmask for 255 hosts...
    5 hosts added to the hosts list...
    Host 192.168.1.73 added to TARGET1
    Host 192.168.1.254 added to TARGET2
    
    ARP poisoning victims:
    
     GROUP 1 : 192.168.1.73 48:5B:39:82:9B:AA
    
     GROUP 2 : 192.168.1.254 58:98:35:91:89:66
    Starting Unified sniffing...
    Can anyone help me with this??
    Thanks in advance.

    Regards,

    Malko

  2. #2
    Junior Member Malko's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Portugal, Porto
    Posts
    41

    Default Re: Ettercap -G MITM not showing anything

    Ok, I resolved the issue of the error, updating it to version 0.7.5.
    But still can't get any info when sniffing. Any help?

Similar Threads

  1. Ettercap not showing up http and https data at all
    By michelinok in forum BackTrack 5 Bugs
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2011, 10:43 AM
  2. Some problems with ettercap and MITM
    By h3d0x in forum Beginners Forum
    Replies: 8
    Last Post: 09-12-2010, 08:49 PM
  3. fake AP & ettercap MITM
    By roonie in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2010, 06:54 PM
  4. MITM on TCP with ettercap.
    By n010n in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2009, 01:17 PM
  5. Ettercap MITM
    By antihaxer in forum OLD Newbie Area
    Replies: 13
    Last Post: 07-09-2007, 06:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •