Results 1 to 2 of 2

Thread: Airbase-ng --essid with spaces

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1

    Default Airbase-ng --essid with spaces

    I was wondering if anyone knew the reason or how to bypass the fact that the --essid option in airbase-ng doesnt let you choose a essid with spaces in it. IE : a essid 'HelloYou' would work while 'Hello You' wouldnt. This suprises me because with the -P option airbase-ng is clearly able to fake essids with spaces in them. Just wont let you create a particular one.


    Thank you

    ChoboSyk

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3

    Default Re: Airbase-ng --essid with spaces

    Put it in double quotes, "hello world"

Similar Threads

  1. Spaces in aliases?
    By Big-Blue in forum Beginners Forum
    Replies: 7
    Last Post: 02-21-2010, 02:05 PM
  2. Help my ap name contains spaces
    By new_man in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 11-27-2009, 03:58 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-10-2009, 01:48 PM
  4. How Do You Crack Wireless With Spaces?
    By TheVault in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2007, 07:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •