Results 1 to 6 of 6

Thread: Crunch - Glitch or my mistake?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4

    Lightbulb Crunch - Glitch or my mistake?

    Hi, I am sorry if I am posting in wrong section, it's my 1st post here and been using linux only a week. I was using crunch for the past few days and all was fine 'til I found this glitch and do not know how to solve this. It only happens when I need the split files. I have also figured out the -e is the culprit, it always works without the endstring. Thanks for your help





  2. #2
    Good friend of the forums
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    outside chicago, il
    Posts
    442

    Default Re: Crunch - Glitch or my mistake?

    I will look into this. Thank you for pointing this out.
    I like the bleeding edge, but I don't like blood loss

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4

    Default Re: Crunch - Glitch or my mistake?

    Quote Originally Posted by bofh28 View Post
    I will look into this. Thank you for pointing this out.
    Thank you, I really appreciate your help.

  4. #4
    Good friend of the forums
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    outside chicago, il
    Posts
    442

    Default Re: Crunch - Glitch or my mistake?

    OK. I found the bug and fixed it. I will be releasing version 3.4 this weekend. The difference between 3.3 and 3.4 is this fix for the -e bug.
    I like the bleeding edge, but I don't like blood loss

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4

    Default Re: Crunch - Glitch or my mistake?

    Thank you, that's awesome.

  6. #6
    Good friend of the forums
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    outside chicago, il
    Posts
    442

    Default Re: Crunch - Glitch or my mistake?

    I like the bleeding edge, but I don't like blood loss

Similar Threads

  1. I do not understand where the mistake
    By Darkcomet in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 11
    Last Post: 12-26-2011, 08:50 PM
  2. Wireless Aireplay glitch
    By mpaulvijay in forum BackTrack 5 Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2011, 07:49 PM
  3. BT4 USB Modem big mistake
    By guide_shen in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2010, 09:33 AM
  4. typo Mistake in USB Edition
    By imported_rul3z in forum OLD BT3beta Bugs and Fixes
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2008, 09:07 PM
  5. Resolution Switching Glitch
    By hephaestus in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2007, 05:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •