Results 1 to 3 of 3

Thread: Reaver gets stuck at Sending identity response

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Question Reaver gets stuck at Sending identity response

    Hiya
    I am using backtrack 5r3 Gnome 32 booting from CD on my Asus laptop

    I have followed the instructions and when I do the final command
    root@bt:~# reaver -i mon0 -b 64:68:0C:59:2C:9A -vv

    Reaver v1.4 WiFi Protected Setup Attack Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>

    [+] Waiting for beacon from 64:68:0C:59:2C:9A
    [+] Switching mon0 to channel 3
    [+] Associated with 64:68:0C:59:2C:9A (ESSID: WLAN_23)
    [+] Trying pin 12345670
    [+] Sending EAPOL START request
    [+] Received identity request
    [+] Sending identity response


    It just stays there for ever.

    Here is the details from wash command
    root@bt:~# wash -i mon0

    Wash v1.4 WiFi Protected Setup Scan Tool
    Copyright (c) 2011, Tactical Network Solutions, Craig Heffner <cheffner@tacnetsol.com>

    BSSID Channel RSSI WPS Version WPS Locked ESSID
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    64:68:0C:59:2C:9A 3 -35 1.0 No WLAN_23

    Any ideas what is wrong and how I can fix it?

    TIA

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    11

    Default Re: Reaver gets stuck at Sending identity response

    may be stupid answers ,
    you got good supported card for inject / monitor ?

    airmon-ng start wlan0 --> (monitor mode enabled on mon0) ???

    and try : reaver -i mon0 -a -b 64:68:0C:59:2C:9A

    i dont have probleme with reaver , just saving session bug sometime ....
    try to dont stop.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default Re: Reaver gets stuck at Sending identity response

    I followed the steps from here - http://lifehacker.com/5873407/how-to...rd-with-reaver

    I tried the extra -a switch as well but no luck, stil the same

Similar Threads

  1. Backtrack5 r3 reaver stuck after it is associated with 00:1F:C6:46:C4:65
    By Vinnie in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2012, 06:14 PM
  2. No response with airodump-ng
    By PeterLS in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2010, 02:38 PM
  3. ArpReplay - No real response?
    By ERIAMJH in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2008, 07:07 PM
  4. EAP identity plain-text?
    By wotterspoon in forum OLD Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2007, 12:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •