Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Reaver question

  1. #11
    Very good friend of the forum killadaninja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, United Kingdom.
    Posts
    526

    Default Re: Reaver question

    sorry to interrupt your'e thread, but I think some others may find this usefull.

    http://pastehtml.com/view/cek96ydvv.html
    Last edited by killadaninja; 10-11-2012 at 03:26 AM.
    Sometimes I try to fit a 16-character string into an 8–byte space, on purpose.

  2. #12
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1

    Default Re: Reaver question

    I too am having the same problems of looping at 90.90% at 99985677.

    Used: reaver -i mon0 -b MAC --dh-small -vv --delay=0 --recurring-delay=30:15 --no-nacks

    Works beautifully (?) at this point until it reaches 9985677; then it just keeps looping. Changing to -pin equals 99985678 does not seem to help.

    AP is a Belkin router. My laptop using BK5r3 and 1.4 Reaver. Dell network card 1450 (?); been able to crack several other APs without any unusual problems; some very quickly. I've tried all the channel IWCONFIG and AIREPLAY-NG suggestions on numerous threads but nothing seems to tackle the loop on this specific number. Anyone with any ideas??

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Reaver problem/s
    By bellys in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2012, 06:10 PM
  2. Help with Reaver
    By hongman in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 18
    Last Post: 07-14-2012, 02:15 PM
  3. Problem in reaver
    By maxyoshida in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2012, 01:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •