Results 1 to 3 of 3

Thread: [SET]Website Attack - Error with IP and Port ...

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Question [SET]Website Attack - Error with IP and Port ...

    Hey Guys ,

    i tried to follow some tutorials using SET to clone a website and to get control of my 2. pc.

    What i did:
    -i started SET
    -choosed "2" Website Attack Vectors
    -then i choosed "1" Java Applet Attack Method , or enter for default , both didnt worked.
    -then i cloned a random website or used the templates
    -i set a random port like "4444" , "2211" ...

    than SET skips a whole questions like what OS i want to attack , it automaticly choosed OSX/Linux
    when SET wants to start the site , there is a error::

    setayloads>
    setayloads> PORT of the listener [443]:1122[*] Done, moving the payload into the action.
    [-] Packing the executable and obfuscating PE file randomly, one moment.
    [-] Targetting of OSX/Linux (POSIX-based) as well. Prepping posix payload...[*] Please note that the SETSHELL and RATTE are not compatible with the powershell injection technique. Disabling the powershell attack.
    [!] ERROR:Something is running on port 80. Seeing if it's a stale SET process...[*] Stale process identified, attempting to kill process 4619....

    ::

    when i want to open the website with my IP:Port nothing happens ...

    i hope you know what went wrong.

    thanks guys and sorry if this is the wrong forum ,

    veritas7331

    Hey Guys,


    i fixed the problem with the "Port 80":
    ""[!] ERROR:Something is running on port 80. Seeing if it's a stale SET process...[*] Stale process identified, attempting to kill process 4619....
    ""

    but the SET is still not aksing me wich OS i want to attack it auto-sets linux/osx ... but i want to attack windows.
    in almost every tutorial i watched the SET is asking wich OS to attack ...
    Last edited by bolexxx; 02-11-2012 at 05:28 AM.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3

    Default Re: [SET]Website Attack - Error with IP and Port ...

    hey man

    how did u fixed the "[!] ERROR:Something is running on port 80. Seeing if it's a stale SET process...[*] Stale process identified" ?

  3. #3
    Just burned their ISO anashlali's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16

    Default Re: [SET]Website Attack - Error with IP and Port ...

    Quote Originally Posted by AbdullA View Post
    hey man

    how did u fixed the "[!] ERROR:Something is running on port 80. Seeing if it's a stale SET process...[*] Stale process identified" ?
    HI Abdulla
    You need to turn op apache:
    mean menu> backtrack> services> httpd> apache stop.

    that's it.

Similar Threads

  1. SET: Website Attack Vectors Problem
    By thecheese118 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2011, 11:23 AM
  2. SET Website Attack Vectors error
    By RoSsIa in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2011, 02:50 AM
  3. DOS attack on a particular port on LAN Network
    By mk131 in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2011, 04:04 AM
  4. SET website attack / ettercap question
    By yoma819 in forum Experts Forum
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-2010, 05:17 PM
  5. port scan to find systems without a certain port open?
    By humbleman in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2009, 04:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •