Results 1 to 6 of 6

Thread: X server broken after upgrade

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1

    Default X server broken after upgrade

    I used the upgrade command instead of the dist-upgrade command by mistake.Duering the whole process i gave the application permission to overwrite over all of the previous configuration files. then when i try to login the login was different, never the less i managed to do a shell login. After i typed start x i was rewarded with a totally blank gray x server, and am unsure of how to fix this.
    Additional Info:
    BT5R2 x86 HDD KDE

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: X server broken after upgrade

    We recommend that you download the latest version of Backtrack 5 R3 and also install your video drivers.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default Re: X server broken after upgrade

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    We recommend that you download the latest version of Backtrack 5 R3 and also install your video drivers.
    i have exactly the same problem after installing and distro upgrating BT5-R3-64-KDE

  4. #4
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: X server broken after upgrade

    Have you installed the video drivers ?
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default Re: X server broken after upgrade

    nop i dont but problem is we cant login on startup screen and then we are forced to try to login trough console with root
    but after that only black screen
    i will try to reinstall BT5R3 again and install video driver before distro upgrate and will see what will hapens

    p.s. sory for my english ;-)

  6. #6
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1

    Unhappy Re: X server broken after upgrade

    I have the same problem, after upgrade (i also "allowed all" during the upgrade) after i was met with a login screen. No root username allowed, but i had no user name set up. Managed to get to cli window and create new user. but i'm rewarded with the same blank screen as described earlier in this thread.
    I am a complete noob. running backtrack on a partition and the idea of re-installing gives me panic attacks! (upgraded from bt4 and nearly lost everything).
    do i have an alternative to a full re-install? i do have BT5r3 on usb but cant figure out how this can help me. thanks, sorry to rant on!

Similar Threads

  1. Metasploit broken after R2 to R3 upgrade
    By M4dsk1llz in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-2012, 02:33 PM
  2. No sound and cannot dist-upgrade or upgrade Alsa
    By stueng in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2012, 10:53 AM
  3. error in starting x server after upgrade,,help plz
    By m0j4h3d in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2011, 01:26 PM
  4. dist-upgrade and scapy broken
    By bofh28 in forum OLD BackTrack 4 Software Related Issues
    Replies: 4
    Last Post: 01-11-2010, 11:11 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-17-2009, 09:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •