Results 1 to 3 of 3

Thread: Idea "can we have WPS hanshake file to crack offline"

  1. #1
    Member m0j4h3d's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    84

    Default Idea "can we have WPS hanshake file to crack offline"

    Hi all, greats for all bt team,
    nowadays cracking wpa/wpa2 was using WPS bruteforcing ,, using reaver
    i just wondered if programmers can have a tool or some thing to get the WPS as a file and being cracked using pyrit or aircrack or something like that ,,,
    that will be better from facing problems with the router .. like: "rate limiting" or "identity request" or other problems.
    so hope this post will give an idea about this ,,
    and hope programers and one who have idea in cracking wireless take this as a point to develop
    maybe i should post this in aircrack forum.. but i used to login here .. and hope Mister_X sees this.
    THANKS ALL ( it was an idea )
    REGARDS
    ---> 3v3RY D4y P4ss3S 1 f0uNd N3W th1NGs <---
    Knowing how 2 use BT dsnt mean that u r hacker

  2. #2
    Senior Member daedalus1776's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    112

    Default Re: Idea "can we have WPS hanshake file to crack offline"

    It doesn't work like that.
    There's no handshake. The router just approves the WPS pin or it doesn't (Obviously there's a bit more to it than that, but you get the idea)
    So you can't crack the WPS pin offline unfortunately... or fortunately, as it may be.

    Hope that helps!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    135

    Default Re: Idea "can we have WPS hanshake file to crack offline"

    Its an online only attack. If it was possible to turn this into an offline attack, it would've (or will) been done for obvious reasons.

Similar Threads

  1. Will it work? Ralink RT2770 RT2750 chipset on BT5R2. What "idea" WiFi adapter?
    By Cubytus in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2012, 09:16 PM
  2. Fatal: bogus data in lock file "postmaster.pid": "" help please
    By akuj1n in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2011, 07:11 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-24-2011, 04:52 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-01-2011, 02:27 PM
  5. INNSTALL ERROR:"hda1 has file system that contains errors"...?
    By Back|Track_user in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 4
    Last Post: 04-11-2007, 06:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •