Hi

I have problem when I conect to internet always show error can't get ip. Lan work good. My wifi card is atheros ar9285
Here is wicid log

2012/07/14 10:35:21 :: ---------------------------
2012/07/14 10:35:21 :: wicd initializing...
2012/07/14 10:35:21 :: ---------------------------
2012/07/14 10:35:21 :: wicd is version 1.7.0 552
2012/07/14 10:35:21 :: did not find backend in configuration, setting default external
2012/07/14 10:35:21 :: setting backend to external
2012/07/14 10:35:21 :: trying to load backend external
2012/07/14 10:35:21 :: successfully loaded backend external
2012/07/14 10:35:21 :: trying to load backend external
2012/07/14 10:35:21 :: successfully loaded backend external
2012/07/14 10:35:21 :: Automatically detected wireless interface wlan0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find wireless_interface in configuration, setting default wlan0
2012/07/14 10:35:21 :: setting wireless interface wlan0
2012/07/14 10:35:21 :: automatically detected wired interface eth0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find wired_interface in configuration, setting default eth0
2012/07/14 10:35:21 :: setting wired interface eth0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find wpa_driver in configuration, setting default wext
2012/07/14 10:35:21 :: setting wpa driver wext
2012/07/14 10:35:21 :: did not find always_show_wired_interface in configuration, setting default False
2012/07/14 10:35:21 :: did not find use_global_dns in configuration, setting default False
2012/07/14 10:35:21 :: setting use global dns to False
2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_1 in configuration, setting default None
2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_2 in configuration, setting default None
2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_3 in configuration, setting default None
2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_dom in configuration, setting default None
2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_search_dom in configuration, setting default None
2012/07/14 10:35:21 :: setting global dns
2012/07/14 10:35:21 :: global dns servers are None None None
2012/07/14 10:35:21 :: domain is None
2012/07/14 10:35:21 :: search domain is None
2012/07/14 10:35:21 :: did not find auto_reconnect in configuration, setting default True
2012/07/14 10:35:21 :: setting automatically reconnect when connection drops True
2012/07/14 10:35:21 :: did not find debug_mode in configuration, setting default False
2012/07/14 10:35:21 :: did not find wired_connect_mode in configuration, setting default 1
2012/07/14 10:35:21 :: did not find signal_display_type in configuration, setting default 0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find should_verify_ap in configuration, setting default 1
2012/07/14 10:35:21 :: did not find dhcp_client in configuration, setting default 0
2012/07/14 10:35:21 :: Setting dhcp client to 0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find link_detect_tool in configuration, setting default 0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find flush_tool in configuration, setting default 0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find sudo_app in configuration, setting default 0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find prefer_wired in configuration, setting default False
2012/07/14 10:35:21 :: Wireless configuration file not found, creating...
2012/07/14 10:35:21 :: Wired configuration file not found, creating a default...
2012/07/14 10:35:21 :: Creating wired profile for wired-default
2012/07/14 10:35:21 :: dhclient.conf.template not found, copying...
2012/07/14 10:35:21 :: chmoding configuration files 0600...
2012/07/14 10:35:21 :: chowning configuration files root:root...
2012/07/14 10:35:21 :: Using wireless interface...wlan0
2012/07/14 10:35:21 :: Using wired interface...eth0
2012/07/14 10:35:21 :: did not find main_width in configuration, setting default -1
2012/07/14 10:35:21 :: did not find main_height in configuration, setting default -1
2012/07/14 10:35:22 :: did not find netprop_width in configuration, setting default -1
2012/07/14 10:35:22 :: did not find netprop_height in configuration, setting default -1
2012/07/14 10:35:39 :: Connecting to wireless network HAXNET
2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:35:39 :: Putting interface down
2012/07/14 10:35:39 :: Releasing DHCP leases...
2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:35:39 :: Setting false IP...
2012/07/14 10:35:39 :: Stopping wpa_supplicant
2012/07/14 10:35:39 :: Flushing the routing table...
2012/07/14 10:35:39 :: Putting interface up...
2012/07/14 10:35:41 :: Attempting to authenticate...
2012/07/14 10:35:43 :: Running DHCP with hostname root
2012/07/14 10:35:43 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:35:43 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:35:43 :: Internet Systems Consortium DHCP Client V3.1.3
2012/07/14 10:35:43 :: Copyright 2004-2009 Internet Systems Consortium.
2012/07/14 10:35:43 :: All rights reserved.
2012/07/14 10:35:43 :: For info, please visit https://www.isc.org/software/dhcp/
2012/07/14 10:35:43 ::
2012/07/14 10:35:43 :: Listening on LPF/wlan0/00:26:b6:df:5d:32
2012/07/14 10:35:43 :: Sending on LPF/wlan0/00:26:b6:df:5d:32
2012/07/14 10:35:43 :: Sending on Socket/fallback
2012/07/14 10:35:47 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 4
2012/07/14 10:35:51 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 9
2012/07/14 10:36:00 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 19
2012/07/14 10:36:19 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 20
2012/07/14 10:36:39 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 9
2012/07/14 10:36:48 :: No DHCPOFFERS received.
2012/07/14 10:36:48 :: No working leases in persistent database - sleeping.
2012/07/14 10:36:48 :: DHCP connection failed
2012/07/14 10:36:48 :: exiting connection thread
2012/07/14 10:36:48 :: Sending connection attempt result dhcp_failed
2012/07/14 10:36:48 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:36:48 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:36:48 :: attempting to set hostname with dhclient
2012/07/14 10:36:48 :: using dhcpcd or another supported client may work better
2012/07/14 10:36:59 :: Autoconnecting...
2012/07/14 10:36:59 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2012/07/14 10:37:00 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2012/07/14 10:37:04 :: Autoconnecting...
2012/07/14 10:37:04 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2012/07/14 10:37:05 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2012/07/14 10:37:09 :: Autoconnecting...
2012/07/14 10:37:09 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2012/07/14 10:37:10 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
2012/07/14 10:37:14 :: Autoconnecting...
2012/07/14 10:37:14 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
2012/07/14 10:37:15 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect