Results 1 to 3 of 3

Thread: BT5 R2 wifi error

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2

    Default BT5 R2 wifi error

    Hi

    I have problem when I conect to internet always show error can't get ip. Lan work good. My wifi card is atheros ar9285
    Here is wicid log

    2012/07/14 10:35:21 :: ---------------------------
    2012/07/14 10:35:21 :: wicd initializing...
    2012/07/14 10:35:21 :: ---------------------------
    2012/07/14 10:35:21 :: wicd is version 1.7.0 552
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find backend in configuration, setting default external
    2012/07/14 10:35:21 :: setting backend to external
    2012/07/14 10:35:21 :: trying to load backend external
    2012/07/14 10:35:21 :: successfully loaded backend external
    2012/07/14 10:35:21 :: trying to load backend external
    2012/07/14 10:35:21 :: successfully loaded backend external
    2012/07/14 10:35:21 :: Automatically detected wireless interface wlan0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find wireless_interface in configuration, setting default wlan0
    2012/07/14 10:35:21 :: setting wireless interface wlan0
    2012/07/14 10:35:21 :: automatically detected wired interface eth0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find wired_interface in configuration, setting default eth0
    2012/07/14 10:35:21 :: setting wired interface eth0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find wpa_driver in configuration, setting default wext
    2012/07/14 10:35:21 :: setting wpa driver wext
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find always_show_wired_interface in configuration, setting default False
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find use_global_dns in configuration, setting default False
    2012/07/14 10:35:21 :: setting use global dns to False
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_1 in configuration, setting default None
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_2 in configuration, setting default None
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_3 in configuration, setting default None
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_dns_dom in configuration, setting default None
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find global_search_dom in configuration, setting default None
    2012/07/14 10:35:21 :: setting global dns
    2012/07/14 10:35:21 :: global dns servers are None None None
    2012/07/14 10:35:21 :: domain is None
    2012/07/14 10:35:21 :: search domain is None
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find auto_reconnect in configuration, setting default True
    2012/07/14 10:35:21 :: setting automatically reconnect when connection drops True
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find debug_mode in configuration, setting default False
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find wired_connect_mode in configuration, setting default 1
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find signal_display_type in configuration, setting default 0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find should_verify_ap in configuration, setting default 1
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find dhcp_client in configuration, setting default 0
    2012/07/14 10:35:21 :: Setting dhcp client to 0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find link_detect_tool in configuration, setting default 0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find flush_tool in configuration, setting default 0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find sudo_app in configuration, setting default 0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find prefer_wired in configuration, setting default False
    2012/07/14 10:35:21 :: Wireless configuration file not found, creating...
    2012/07/14 10:35:21 :: Wired configuration file not found, creating a default...
    2012/07/14 10:35:21 :: Creating wired profile for wired-default
    2012/07/14 10:35:21 :: dhclient.conf.template not found, copying...
    2012/07/14 10:35:21 :: chmoding configuration files 0600...
    2012/07/14 10:35:21 :: chowning configuration files root:root...
    2012/07/14 10:35:21 :: Using wireless interface...wlan0
    2012/07/14 10:35:21 :: Using wired interface...eth0
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find main_width in configuration, setting default -1
    2012/07/14 10:35:21 :: did not find main_height in configuration, setting default -1
    2012/07/14 10:35:22 :: did not find netprop_width in configuration, setting default -1
    2012/07/14 10:35:22 :: did not find netprop_height in configuration, setting default -1
    2012/07/14 10:35:39 :: Connecting to wireless network HAXNET
    2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:35:39 :: Putting interface down
    2012/07/14 10:35:39 :: Releasing DHCP leases...
    2012/07/14 10:35:39 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:35:39 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:35:39 :: Setting false IP...
    2012/07/14 10:35:39 :: Stopping wpa_supplicant
    2012/07/14 10:35:39 :: Flushing the routing table...
    2012/07/14 10:35:39 :: Putting interface up...
    2012/07/14 10:35:41 :: Attempting to authenticate...
    2012/07/14 10:35:43 :: Running DHCP with hostname root
    2012/07/14 10:35:43 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:35:43 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:35:43 :: Internet Systems Consortium DHCP Client V3.1.3
    2012/07/14 10:35:43 :: Copyright 2004-2009 Internet Systems Consortium.
    2012/07/14 10:35:43 :: All rights reserved.
    2012/07/14 10:35:43 :: For info, please visit https://www.isc.org/software/dhcp/
    2012/07/14 10:35:43 ::
    2012/07/14 10:35:43 :: Listening on LPF/wlan0/00:26:b6:df:5d:32
    2012/07/14 10:35:43 :: Sending on LPF/wlan0/00:26:b6:df:5d:32
    2012/07/14 10:35:43 :: Sending on Socket/fallback
    2012/07/14 10:35:47 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 4
    2012/07/14 10:35:51 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 9
    2012/07/14 10:36:00 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 19
    2012/07/14 10:36:19 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 20
    2012/07/14 10:36:39 :: DHCPDISCOVER on wlan0 to 255.255.255.255 port 67 interval 9
    2012/07/14 10:36:48 :: No DHCPOFFERS received.
    2012/07/14 10:36:48 :: No working leases in persistent database - sleeping.
    2012/07/14 10:36:48 :: DHCP connection failed
    2012/07/14 10:36:48 :: exiting connection thread
    2012/07/14 10:36:48 :: Sending connection attempt result dhcp_failed
    2012/07/14 10:36:48 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:36:48 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:36:48 :: attempting to set hostname with dhclient
    2012/07/14 10:36:48 :: using dhcpcd or another supported client may work better
    2012/07/14 10:36:59 :: Autoconnecting...
    2012/07/14 10:36:59 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
    2012/07/14 10:37:00 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
    2012/07/14 10:37:04 :: Autoconnecting...
    2012/07/14 10:37:04 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
    2012/07/14 10:37:05 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
    2012/07/14 10:37:09 :: Autoconnecting...
    2012/07/14 10:37:09 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
    2012/07/14 10:37:10 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect
    2012/07/14 10:37:14 :: Autoconnecting...
    2012/07/14 10:37:14 :: No wired connection present, attempting to autoconnect to wireless network
    2012/07/14 10:37:15 :: Unable to autoconnect, you'll have to manually connect

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: BT5 R2 wifi error

    Give us some more details regarding your environment.
    Mention if you can setup a manual wireless connection without using WICD, does your router have any type of filtering, encryption, ifconfig output, what you have tried so far, etc.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2

    Default Re: BT5 R2 wifi error

    I am having a similar issue,

    my problem is i uninstalled BT5 R1 to try and get R2. i failed to install it properly for some reason or another, so what i did is reinstall R1 and just did the update. Now, my external ALF card will not recognize when i do airmon-ng... not really sure what else to do at this point. any help?

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-16-2013, 03:03 AM
  2. Ettercap Error on Motorola Xoom Wifi
    By Conrthomas in forum BackTrack 5 ARM topics
    Replies: 7
    Last Post: 10-16-2012, 10:23 PM
  3. Intel Wifi Adapter Error
    By pros599 in forum BackTrack 5 Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2012, 10:49 PM
  4. Strange error with Fern Wifi cracker...
    By Nyk0n in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2012, 05:22 PM
  5. Wireless Wifi Link error
    By elitedistroyer in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2011, 02:27 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •