Results 1 to 2 of 2

Thread: Music is playing ugly after other sound is played.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    Default Music is playing ugly after other sound is played.

    Hi,

    iam on BackTrack 5 R2 with my M-Audio MobilePre USB and Sounds are working great after i went through this guide: http://www.backtrack-linux.org/forum...ad.php?t=40271 and disabled my onboard soundcard in Bios. Now when i reboot a notification pops up with the message that my USB Mobile Pre does not work anymore and PulseAudio will be used. in my Phonon Settings no Soundcard will show only PulseAudio Sound Server. Everything is ok for me now, but that Sounds starts to get ugly when other sounds are payed and i have to stop playing, whait a bit and start again playing is a bit annoying.

    if it helpes: it sounds like a pitched up and distorted

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2

    Default Re: Music is playing ugly after other sound is played.

    Try enabling sound prefs.

Similar Threads

  1. Installed VLC to stream music, locked up, now no sound
    By mayhem in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2010, 04:58 PM
  2. Quick & Ugly Ruby Network based Fuzzer
    By proteus-ocm in forum OLD Pentesting
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2009, 11:08 PM
  3. Anyone played with the new WPA crack?
    By grdlock in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 5
    Last Post: 11-10-2008, 07:42 AM
  4. Ugly error from airmon-ng
    By caballero in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2008, 04:28 AM
  5. ugly dhcp auto assign an IP after HDD install
    By signal6x in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 09-10-2007, 10:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •