Results 1 to 1 of 1

Thread: Some X11 Server Troubles - random color screens (what look like tests)

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Somewhere o-o
    Posts
    1

    Question Some X11 Server Troubles - random color screens (what look like tests)

    So I'm in a bit of a rut. I dual-booted BackTrack 5 to my Dell Latitude D800 (With nVidia Geforce Go5200). Quickly finding out after I had installed to my hard drive, that startx returned with the common "no screens found error", I installed my nVidia Driver then rebooted and all that jazz. But now, whenever I invoke the "startx" or "xinit" command, the computer says its getting stuff from the hard drive, then starts this color test-like screen loop and justs keeps looping from white to black, to red, to green, then to blue -_-. At some point, I do get the KDE Desktop startup sound but still no avail when trying to get past this loop. I did at some point, have an error concerning APCI, but with the quick install of acpid, X11 no-longer logged such. However, still getting the rather annoying color loop. And what's still odd to my is that it worked beautifully on the Live CD, just not when I have it on the HDD.

    Loggy file from /var/log/Xorg.0.log:

    Xorg.0.log.txt

    Note: The ddxSigGiveUp: Closing log is of my own actions, Ctrl-C....

    EDIT: This is not just for BackTrack 5, it also does it on Fedora. Any idea still?
    Last edited by lordaragos; 08-14-2012 at 01:17 PM.

Similar Threads

  1. Fatal Server Error - no screens found
    By Tigerente in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2010, 03:50 PM
  2. Fatal Server Error - no screens found
    By Tigerente in forum Anfänger Ecke
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2010, 12:37 PM
  3. Fatal Server Error - no screens found
    By Tigerente in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2010, 12:28 PM
  4. Fatal Server Error: No Screens Found
    By Kalantal in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 12-24-2009, 04:52 PM
  5. Fatal server error: no screens found
    By oceanonre in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2009, 03:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •