Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

  1. #21
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    Quote Originally Posted by Dummy View Post
    Ditto here,

    First the search wasn't working for exploits, then after "svn up," I get the database error. Are the maintainers/developers looking into it? Even if its only documentation, something didn't get checked in.
    It's fixed in lastest SVN, just run msfupdate and all is well!

  2. #22
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    This is what helped me fix it:

    cd /opt/metasploit/common/lib
    mv libcrypto.so.0.9.8 libcrypto.so.0.9.8-b
    mv libssl.so.0.9.8 libssl.so.0.9.8-backup
    ln -s /usr/lib/libcrypto.so.0.9.8
    ln -s /usr/lib/libssl.so.0.9.8
    msfupdate

    and this:

    gem install rubygems-update
    gem update-system
    gem update
    gem uninstall pg
    gem cleanup all
    gem install pg
    msfupdate


    I'm a n00b, if someone could explain what this does I'd appreciate it.

    Hope it works for you.

  3. #23
    Just burned their ISO
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    15

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    It's just a few hours later, and I did another update and picked up a new db_manager.rb... It looks like search is working correctly again. Do we thank HD?

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Cyberspace
    Posts
    174

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    oh my lord...
    I just updated metasploit:
    My version =[ svn r15595 updated today (2012.07.08)

    And it's all working now.

    Code:
    msf > search netapi
    
    Matching Modules
    ================
    
       Name                                 Disclosure Date          Rank    Description
       ----                                 ---------------          ----    -----------
       exploit/windows/smb/ms03_049_netapi  2003-11-11 00:00:00 UTC  good    Microsoft Workstation Service NetAddAlternateComputerName Overflow
       exploit/windows/smb/ms06_040_netapi  2006-08-08 00:00:00 UTC  good    Microsoft Server Service NetpwPathCanonicalize Overflow
       exploit/windows/smb/ms06_070_wkssvc  2006-11-14 00:00:00 UTC  manual  Microsoft Workstation Service NetpManageIPCConnect Overflow
       exploit/windows/smb/ms08_067_netapi  2008-10-28 00:00:00 UTC  great   Microsoft Server Service Relative Path Stack Corruption
    
    
    msf > use exploit/windows/smb/ms08_067_netapi
    msf  exploit(ms08_067_netapi) >
    I am now very tempted not to update metasploit for a little while.
    So to sum it up, I did not update any ruby gems or pg. Just updated metasploit through msfconsole..

    Would like to how other posters in the thread are faring...

    Good Luck

  5. #25
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    3

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    For those interested this was the fix:

    https://github.com/rapid7/metasploit...6b6f20d266dec3

  6. #26
    Good friend of the forums scottm99's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    underwater
    Posts
    371

    Default Re: metasploit v4.4.0-dev : search function not working fully

    I just ran msfupdate, and search is working normally.
    If I could figure out how to scuba dive & hack at the same time, there would be nothing I couldn't do...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Is there something wrong with the search function?
    By bishop101 in forum BackTrack 5 General Topics
    Replies: 21
    Last Post: 02-21-2012, 09:42 PM
  2. Is the Acer Aspire 5552G-N834G75 fully working with BT5?
    By torpedo48 in forum BackTrack 5 Beginners Section
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2011, 10:59 AM
  3. win2k3 dns not fully working
    By compaq in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2008, 07:07 PM
  4. ANNOUNCING: Airlink AWLC4130 Tested and FULLY WORKING!!
    By -=Xploitz=- in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 05-14-2007, 08:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •